Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a luat Oţelul prin surprindere Superliga. Cel mai tânâr preşedinte din campionat explică. ”Bugetul este unul dintre cele mai mici” | EXCLUSIV

Cum a luat Oţelul prin surprindere Superliga. Cel mai tânâr preşedinte din campionat explică. ”Bugetul este unul dintre cele mai mici” | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Oţelul a surprins pe toată lumea în acest start de sezon. Deşi stagiunea actuală este primul sezon în care oraşul Galaţi respiră fotbal de primă ligă după opt ani de secetă, roş-alb-albaştrii au pierdut doar un meci până acum, contra FCSB-ului, şi au transformat arena de la malul Dunării într-o adevărată fortăreaţă.

La doar 34 de ani, Marian Brăilescu este cel mai tânăr preşedinte de club din Superligă. Omul care în trecut a activat ca ofiţer de presă sau brand manager la Galaţi a reuşit, alături de suporteri şi de ceilalţi oameni din cadrul clubului, să o readucă pe Oţelul pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce în 2016, fosta campioană a intrat în faliment.

Seriozitatea, atuul Oţelului :”Munca şi disciplina sunt pe primul loc!”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Marian Brăilescu a dezvăluit că, principiile de bază pe care Dorinel Munteanu le-a implementat la Galaţi sunt munca şi disciplina, lucru pe care roş-alb-albaştrii l-au reflecat şi în meciurile din campionat, mai ales în jocul defensiv.

”Nu există secret. La Oţelul e muncă, discplina, integrate bine de Dorinel Munteanu. Aceste principii au stat la baza succesului nostru, echipa promovând. Startul sezonului nu pot spune că a fost cum ne-am dorit, mai ales că am avut meciuri în mănă şi am fost aproape de victorie, dar acele egaluri ne-au dat imboldul că vom obţine primul succes, iar acel succes cu Craiova a fost dublat cu alte victorii. Suntem pe un loc care ne motivează să muncim”, a spus Marian Brăilescu.

Banii nu aduc fericirea la Galaţi! ”Chiar dacă avem unul dintre cele mai mici bugete, jucătorii sunt plătiţi la timp”

”Bugetul, chiar dacă e unul dintre cele mai mici din campionat, este unul solid, pentru că ce avem pe hârtie încercăm să se regăsească în situaţia financiară a clubului. Jucătorii, chiar dacă nu au cele mai mari salarii din ligă, să fie plătiţi la timp şi să nu depăşim plafonul salarial. 

Noi căutăm sponsori şi investitori în fiecare zi, eu, managerul general Cristi Munteanu, Dorinel Munteanu. Momentan ne bazăm pe sprijinul celor de la combinat, al autorităţilor, mai avem şi alţi sponsori şi mereu încercăm să atragem şi alţi investitori”, a adăugat Brăilescu.

Oţelul este pe locul opt în Superligă, după 11 etape. În următorul meci, gălăţenii vor primi vizita Farului, duminică, de la ora 16:00. Partida va fi transmisă, în direct, pe Orange Sport 1.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: otelul galatisuperligamarian brăilescu 

viewscnt
Articole similare