Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un pomanagiu impostor!". Mihai Rotaru, distrus de Adrian Porumboiu! Tiradă fără precedent: "E confirmat politic drept Universitatea Craiova" | EXCLUSIV

"Un pomanagiu impostor!". Mihai Rotaru, distrus de Adrian Porumboiu! Tiradă fără precedent: "E confirmat politic drept Universitatea Craiova" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Adrian Porumboiu a răbufnit la adresa lui Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova. Fostul mare arbitru a fost deranjat de faptul că Rotaru l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce selecţionerul naţionalei a spus că ar fi mai bine pentru Andrei Ivan să plece din Bănie.

Adrian Porumboiu a investit timp de 10 ani la FC Vaslui şi a transformat formaţia moldavă în una dintre cele mai de temut echipe din fotbalul românesc. Vaslui a fost aproape să câştige titlul doi ani la rând, dar galben-verzii au ratat şansa de a cuceri primul trofeu din istoria clubului. 

”Cum îşi permite să spună asta (n.r. că ar fi mai bine ca Ivan să plece)? Păi, ce, Craiova e Gaz Metan, Pandurii sau Vaslui?! E o bătaie de joc la adresa istoriei acestui club”, a spus Rotaru pentru Prosport.

Adrian Porumboiu a fost deranjat de comparaţia făcută de Rotaru şi a ţinut să-i reamintească de rezultatele surprinzătoare pe care Vasluiul le-a obţinut în Europa în urmă cu peste 10 ani.

  • Edi Iordănescu a fost antrenorul secund al lui FC Vaslui în 2012. 

 "Un pomanagiu impostor!". Mihai Rotaru, distrus de Adrian Porumboiu! Tiradă fără precedent: "E confirmat politic drept Universitatea Craiova" | EXCLUSIV

Fostul mare arbitru l-a atacat pe Rotaru, despre care a spus că este ”pomanagiu, impostor” şi a susţinut că CS Universitatea Craiova nu este continuatoarea echipei ce făcea furori în Liga 1 în urmă cu peste 30 de ani. În plus, Porumboiu a reamintit rezultatele slabe pe care oltenii le-au avut în ultimii ani în cupele europene.

"(n.r. - ironic) Are dreptate, nu se compară Vasluiul cu echipa fantomatică a lui Rotaru, dar vorbeşte în numele unei entităţi care nu are nicio legătură cu celebra şi formidabila echipă Universitatea Craiova. Am tot respectul pentru tot ce a reprezntat Universitatea Craiova. Între timp, echipa a fost preluată cum a fost preluată de un pomanagiu şi impostor.

 Pomanagiu că a primit pomană de ala ANRPE peste 60 de milioane de euro ţi un stadion nou-nouţ. Impostor, pentru că s-a erijat fără argumente morale şi juridice în continuatorul celebrei Universitatea Craiova.  O echipă înfiinţată acum 8-9 ani de zile direct în Divizia B si e confirmată politic drept continuatoarea Universităţii Craiova. Îmi permit o comparaţie. 

Eu sunt născut în judeţul Buzau şi aş putea şi eu să mă consider urmaşul lui Marghiloman. Astea sunt doar combinaţii politice doar în România făcute. El a benefeciat politic, are stadion nou la îndemână, dar rămân la părerea că nu are nicio legătură cu ceea ce a fost Universitatea Craiova, ce a fost echipa mare a Universităţii Craiova

Este obraznic şi spune că nu se compară cu Vasluiui. Nici nu poate. Vasluiul a jucat în cupele europene, a avut o prezenţă onorabilă în Europa, 2-2 cu Inter, 2-2 cu Lazio, 1-1 cu Galatasaray, 0-0 cu campioana Franţei Lille la Vaslui, 1-0 victorie cu Sporting Lisabona, 0-0 cu Twente, în preliminarii Champions League şi niste rezultate pe care acest impostor nu le-a atins, din vreme ce nu s-a calificat cu draci, Laci, locomotiva din Georgia (n.r. Lokomotiv Tbilisi). Nu are nicio abilitate să vorbească. Dacă are vreo problemă cu Iordănescu, să nu spună despre Vaslui. Asta e o echipă politică. A preluat ceva.  Nu avea cum să fie ce a fost Universitatea Craiova.

Istoria Vasluiului în competiţiile interne şi externe este peste istoria echipei patronate de acest trepăduş", a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru Orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: porumboiurotaru 

viewscnt
Articole similare