Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali şi Ovidiu Burcă, schimb de replici. Răspuns cu aceeaşi monedă: "Mi-am dat seama"

BREAKING | Gigi Becali şi Ovidiu Burcă, schimb de replici. Răspuns cu aceeaşi monedă: "Mi-am dat seama"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a răspuns cu aceeaşi monedă la cuvintele frumoase pe care Ovidiu Burcă le-a rostit despre el în conferinţa de presă dinaintea meciului FCSB - Dinamo, care se va juca pe Arcul de Triumf şi nu în Ghencea, aşa cum şi-au dorit "roş-albaştri".

Gigi Becali şi Ovidiu Burcă au avut un schimb de replici elegante înaintea derby-ului FCSB - Dinamo, din etapa a 2-a a Superligii.

Gigi Becali răspunde cu aceeaşi monedă la laudele lui Ovidiu Burcă: "Şi eu îl felicit"

După ce a glumit despre Dinamo în conferinţa de presă în care şi-a prezentat punctul de vedere şi a acuzat CSA Steaua de minciuni în negocierile pentru organizarea partidei cu "câinii" pe stadionul Steaua, Gigi Becali a rostit cuvinte frumoase despre Ovidiu Burcă.

A fost replica patronului FCSB, în exclusivitate pentru Orange Sport, după ce antrenorul lui Dinamo a vorbit laudativ despre omul de afaceri din Pipera în conferinţa de presă dinaintea partidei care se va juca pe Arcul de Triumf cu casa închisă.

Gigi Becali a spus că Dinamo nu avea echipă să promoveze, însă Ovidiu Burcă şi-a demonstrat măiestria.

"Şi eu îl felicit pentru ce a făcut la Dinamo. Dinamo nu avea echipă să promoveze, i-a promovat el, are talent, ştie să vorbească. Mi-am dat seama că e înţelept şi complex, încearcă să rezolve lucrurile din toate punctele de vedere, deştept, înţelept. La ce a făcut până acum, îl văd unul dintre cei mai buni antrenori din noul sezon. Ce a făcut el e mare lucru", a spus Gigi Becali pentru orangesport.ro.

FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliovidiu burcafcsbdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare