Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | CFR Cluj dă lovitura: starul cu CV important semnează pe doi ani! A spus "da", după ce a refuzat alte două oferte

BREAKING NEWS | CFR Cluj dă lovitura: starul cu CV important semnează pe doi ani! A spus "da", după ce a refuzat alte două oferte

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj mai dă o lovitură de imagine pe piaţa transferurilor. Echipa campioană a României în ultimele cinci din şase ediţii de Superligă s-a înţeles cu Yevgen Konoplyanka (33 de ani), fotbalist internaţional ucrainean cu CV important în fotbalul european.

Transferul lui Yevgen Konplyanka la CFR Cluj este la un pas de materializare. Ucraineanul s-a înţeles cu CFR Cluj, iar presa din Ucraina anunţă perioada pe care se va întinde contractul dintre jucător şi echipa din Gruia, care l-a convins.

CFR Cluj, lovitură de imagine: Yevgen Konoplaynka semnează pe doi ani în Gruia!

Yevgen Konoplyanka va semna cu CFR Cluj pentru două sezoane şi, se pare, a refuzat două o oferte din străinătate pentru a semna cu formaţia ardeleană. Rămas liber de contract după plecarea de la Cracovia, Konoplyanka a avut varianta de a rămane în Polonia, la nou-promovata MKS Puszcza Niepolomice, variantă de care ar fi fost "foarte atras" pentru că îi permitea să rămână aproape de familia sa care locuieşte în Cracovia.

Se pare, însă, că a mai existat o propunere concretă pentru ucrainean. Yevgen Konoplyanka a fost ofertat de Terengganu din Malaezia, însă a spus "nu", scrie sport24.ua. CFR Cluj l-a convins pe Konoplyanka să spună "da", iar sursa citată anunţă că acesta va semna pe doi ani.

Yevgen Konoplyanka are CV important: a jucat la Dnipro, FC Sevilla, Schalke 04, Şahtior şi Cracovia! De asemenea, acesta a strâns şi 87 de selecţii în naţionala Ucrainei.

Afla mai multe despre: cfr cluj transfer yevgen konoplyankacfr cluj transfer konoplaynkacfr cluj yevgen konoplyanka 

viewscnt
Articole similare