Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Superligă pe care îl admiră Porumboiu: ”E un om pe care nu-l ajută politicul, iar clubul e un fel de Rapid în anii comunismului” | EXCLUSIV

Patronul din Superligă pe care îl admiră Porumboiu: ”E un om pe care nu-l ajută politicul, iar clubul e un fel de Rapid în anii comunismului” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Fostul patron de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a mărturisit pentru ce echipă din Superligă are o admiraţie aparte. Ex-arbitrul a comentat situaţia prin care trece în momentul de faţă respectivul club, care încă nu are un antrenor de top aşa cum promitea finanţatorul lui.

FCU Craiova este una dintre cele mai spectaculoase, dar şi imprevizibile echipe din Superliga României.

Punctează foarte bine la jocul estetic, dar rezultatele nu sunt totdeauna cele aşteptate. Un exemplu foarte bun în acest sens este chiar ultimul meci, cel cu CFR Cluj.

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a lăudat forţa ofensivă şi jocul elaborat de pase al oltenilor, dar care nu a adus şi goluri.

În schimb, CFR Cluj a fost echipa mai eficientă şi a lovit pe contraatac, astfel că s-a impus cu scorul de 2-0.

Prin urmare, FCU Craiova se situează în jumătatea inferioară a clasamentului, pe locul 10, cu 12 puncte după 11 etape.

Clubul din Superliga pe care Adrian Porumboiu îl admiră

Totuşi, echipa din Bănie şi-a atras de partea sa admiraţia lui Adrian Porumboiu. Fostul patron de la FC Vaslui a dezvăluit că simpatizează cu FCU Craiova pentru patronul ei, Adrian Mititelu.

Porumboiu consideră că Mititelu este ”un om pe care nu-l ajută politicul”, în timp ce echipa acestuia este ”un fel de Rapid în anii comunismului”.

”Am o simpatie ca orice român ”obiectiv”, chit că foarte mulţi contestă, e dreptul lor, îmi place de Craiova lui Mititelu, pentru el în mod deosebit. A băgat bani, a suferit, a păţit toate necazurile posibile şi imposibile. Merită mai mult pentru efortul pe care l-a făcut.

(n.r. echipa suferă fără antrenor) Asta e problema lui (n.r. a lui Mititelu). Nu aş avea ce antrenor să-i recomand. E o simpatie aşa de la distanţă. El ştie mai bine. Sunt banii lui.

Nu cunosc amănunte, chit că avem doi prieteni comuni. Am înţeles că are o bază excepţională. A investit omul în baza aia. Face eforturi disperate. E un om pe care nu-l ajută politicul, ba dimpotrivă. Pentru asta, îmi plac oamenii ăştia rebeli într-o societate care e la pământ. Ăsta este. El e un fel de Rapid în anii comunismului.

(n.r. FCU Craiova) Este o echipă care n-are niciun fel de treabă. Nu se uită niciun politician la el. Ar trebui să fie privit cu respect”, a declarat Porumboiu, pentru Orange Sport.

În următoarea etapă, FCU Craiova o va primi pe teren propriu pe FC Hermannstadt, vineri, 6 octombrie, de la ora 18:00, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian porumboiuadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare