Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O echipă care a jucat pe goluri şi o alta care a jucat pase”. Concluziile victoriei lui CFR Cluj în faţa celor de la FCU Craiova | EXCLUSIV

”O echipă care a jucat pe goluri şi o alta care a jucat pase”. Concluziile victoriei lui CFR Cluj în faţa celor de la FCU Craiova | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus în meciul cu FCU Craiova şi a revenit pe treapta a doua a Superligii României, în urma celor de la FCSB, echipă care joacă luni împotriva celeilalte formaţii din Cluj-Napoca. La finalul partidei disputate în Gruia, analiştii Orange Sport au tras concluziile.

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova, scor 2-0, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Clujenii au deschis scorul încă din minutul 2, cînd Bîrligea i-a pasat bine lui Camora şi acesta a înscris. 

În minutul 26, acelaşi Bîrligea a centrat pentru Otele şi acesta a marcat pentru 2-0. 

Craiovenii au încercat să pună în pericol poarta gazdelor, iar Răzvan Sava a avut câteva intervenţii salvatoare. 

Nou intratul Juricic a marcat şi el în minutele 64 şi 83, pentru gazde, dar golurile au fost anulat pentru ofsaid. A rămas 2-0 şi acesta a fost şi scorul final.

Panduru o laudă pe CFR: ”Fotbalul e de câte ori bagi mingea în poartă”

La capătul partidei din Gruia, analiştii Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, au reacţionat cu privire la desfăşurarea meciului.

Panduru a afirmat că CFR Cluj a fost echipa mai eficientă, mai interesată să dea goluri, iar Craiova a fost formaţia care a dorit să puncteze mai mult la capitolul estetic.

”CFR face puncte, dar nu prea ştiu de unde să o iau. În seara asta a fost o echipă care a jucat pe goluri şi alta care a venit să joace pase pentru că nu putea la Craiova. 

Până la urmă, fotbalul e pe goluri. Nu e pe câte pase faci, ci de câte ori bagi mingea în poartă. Tu faci 23-24 de pase, iar CFR din patru pase ţi-a dat gol. Şi alea 23-24 de pase au fost bune, dar nu au adus nimic”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Acesta a fost completat de colegul său de studiou, Mihai Stoica, el analizând cele două goluri care au făcut diferenţa în duelul din Gruia. 

”Cred că a ezitat Popa. E un portar cu reacţie. Nu are talie, dar e reactiv. Mi se pare că a ezitat puţin. Nici nu ştie cum vine preluarea aia.

Aici (n.r. la gol) doi jucători merită felicitaţi: Tachtsidis pentru pasa aia şi Bîrligea pentru preluarea de excepţie şi pasa de gol.

(N.r. golul al doilea) Seamănă cumva că iar îi prinde sus şi (n.r. CFR) face tranziţia bună. Sunt mulţi care au vină la golul ăsta”, a adăugat Mihai Stoica.

Astfel, în urma rezultatului înregistrat în Gruia, CFR Cluj a făcut 22 de puncte şi a revenit pe locul al doilea în clasament, în timp ce FCU Craiova este pe 10, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujfcu craiovagolurisuperliga 

viewscnt
Articole similare