Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără milă! Istvan Kovacs, făcut praf de Adrian Porumboiu: "Un tâlhar! Numai când îl văd cât de îngâmfat e...". Ce a spus despre "vechile relaţii" care "rămân în ADN"

Fără milă! Istvan Kovacs, făcut praf de Adrian Porumboiu: "Un tâlhar! Numai când îl văd cât de îngâmfat e...". Ce a spus despre "vechile relaţii" care "rămân în ADN"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Porumboiu (72 de ani), fost arbitru internaţional, l-a făcut praf, fără milă, pe Istvan Kovacs, arbitru aflat în centrul atenţiei la meciul CFR Cluj - Petrolul 1-0 din cauza a doua faze în care a luat decizii controversate şi care au creat tensiuni.

Istvan Kovacs este "clientul" mai vechi al lui Adrian Porumboiu, pe care fostul arbitru l-a arătat de multe ori cu degetul ca fiind, spune el, omul de casă al CFR Cluj. Fostul patron de la FC Vaslui l-a numit "tâlhar" pe Kovacs, cel mai bun arbitru român al momentului.

Adrian Porumboiu, tiradă la adresa lui Istvan Kovacs!

Porumboiu a scos la iveală un episod cu Istvan Kovacs petrecut la un meci din trecu Astra - FC Vaslui şi l-a numit "un tâlhar" pe centralul din Carei. Mai mult, acesta a plusat şi a spus despre Istvan Kovacs că este "omul era în siajul CFR-ului".

"Eu nu prea mă uit, nu pot să mă uit la meciurile arbitrate de Istvan Kovacs. Am vorbit cu duritate ieri (n.r. - luni) de Sebastian Colţescu, dar de acest Istvan Kovacs am vorbit mereu.

Este un arbitru tâlhar. Ştiu ce spun, ce s-a întâmplat, cum era trimis la înaintare, cum înainte de meciuri stătea la secretarul general al FRF la un meci Astra - FC Vaslui, deci omul era clar în siajul CFR-ului.

Am văzut acum că a ieşit şi Balaj să explice faza. Dacă nu aveţi nimic cu arbitrii spuneţi, bă, să nu mai greşească", a spus Adrian Porumboiu, conform gsp.ro.

Fostul arbitru a continuat, apoi, tirada la adresa lui Istvan Kovacs: "N-ai ce să mai faci scandal, pentru că, în afară de ce s-a întâmplat în arbitraj, corupţia este peste tot. În urmă cu 12 ani, printr-o şpagă de 1 milion, dată la şeful cancelariei primului ministru, cineva a fost numit direct preşedinte la o bancă de stat, iar de atunci dă tun după tun. Toţi ştiu, dar nimeni nu mişcă nimic. Ce vreţi, să avem fotbalul curat?

Să ne uităm în ograda asta mare, din România. Îi dau şi numele, că nu mi-e frică de el, e vorba de Halalai. Vorbim aici de documente, nu de prostii şi de vorbe în vânt. Au făcut jaful de pe lume şi noi ne luăm de nişte arbitrii. Eu nu pot să închid ochii la măgăriile pe care le face Kovacs. E arbitru internaţional, dar nu mă uit la meciurile lui.

Numai când îl văd cât de îngâmfat e şi câte relaţii a avut cu CFR... Nu-l mai daţi, mă, la CFR, spun asta de 4-5 ani. L-au dat mai departe. De ăsta (n.r. - Sebastian Colţescu) am zis să nu-l mai dea la FCSB, că sunt şi alţi arbitri.

Băgaţi-i, mă, pe ăia tineri! Ăla a dat şpagă şi noi zicem că vrem să facem curăţenie. E o societate bolnavă, în care banul şi şpaga primează. Istvan a păstrat vechile relaţii. Le rămâne în ADN treaba asta. De CFR am vorbit atât de mult.

Despre Varga (n.r. - Ioan, patronul lui CFR Cluj) nu am niciun fel de date, dar ce făceau înainte... Ăsta sărbătorea titluri cu şampanie. Când lua şampania era acolo. Nu l-a văzut Mureşan (n.r. - Iuliu, fost preşedinte la CFR Cluj) niciodată? Când săreau dopuri la şampanie nu era şi Kovacs acolo?", a mai „tunat” fostul arbitru.

Afla mai multe despre: adrian porumboiuistvan kovacscfr clujarbitraj 

viewscnt
Articole similare