Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul în cazul accidentării lui Lewandowski din meciul cu Porto. Lovitură grea pentru Barcelona, înainte de ”El Clasico”

Verdictul în cazul accidentării lui Lewandowski din meciul cu Porto. Lovitură grea pentru Barcelona, înainte de ”El Clasico”

FC Barcelona

Comentarii

Robert Lewandowski (35 de ani) a ieşit accidentat din partida cu Porto, disputată în Champions League, iar veştile nu sunt îmbucurătoare pentru FC Barcelona.

Lewandowski, indisponibil din cauza unei entorse la gleznă

Atacantul echipei FC Barcelona, Robert Lewandowski, a suferit o entorsă la gleznă în meciul din Liga Campionilor cu FC Porto şi va fi indisponibil o perioadă, a anunţat joi clubul.

“Testele efectuate joi dimineaţă au arătat că Robert Lewandowski a suferit o entorsă la glezna stângă şi va fi indisponibil până la vindecare.

Atacantul polonez a fost înlocuit de Ferran Torres în minutul 34 al meciului de miercuri, câştigat cu 1-0 în faţa FC Porto.

El a marcat şase goluri şi a oferit patru pase de gol în cele 10 apariţii pe care le-a avut până acum în acest sezon”, notează FC Barcelona pe site-ul oficial.

Accidentarea este o lovitură grea pentru FC Barcelona, care se află la un punct în spatele liderului din LaLiga, Real Madrid, după opt meciuri.

Barca primeşte echipa Real Madrid la sfârşitul acestei luni, sâmbătă, 28 octombrie, în "El Clasico". Formaţia catalană va fi gazdă.

Afla mai multe despre: barcelonalewandowskiel clasico 

viewscnt
Articole similare