Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă vorbeşte despre un subiect sensibil la Dinamo. Informaţii din interiorul clubului: ”Sunt sigur de asta!” | EXCLUSIV

Ovidiu Burcă vorbeşte despre un subiect sensibil la Dinamo. Informaţii din interiorul clubului: ”Sunt sigur de asta!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit să câştige partida pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor final 0-2, şi s-a apropiat la opt puncte de locurile de baraj.

Ovidiu Burcă, veşti bune despre situaţia de la Dinamo 

Dinamo Bucureşti a primit un impuls de încredere după victoria pe terenul celor de la Farul Constanţa şi se declară încrezători că vor reuşi să se salveze de la retrogradare după înjumătăţirea punctelor.

  • În prezent, Dinamo trece printr-un moment foarte greu al existenţei sale, având în vedere că ocupă ultimul loc în Superliga, cu 19 puncte obţinute după 25 de meciuri jucate.

Lucrurile, însă par stabile din punct de vedere financiar în ciuda haosului de la echipă. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Ovidiu Burcă, fostul antrenorul al ”câinilor”. 

”Din punct de vedere financiar, clubul nu mai are probleme de foarte mult timp. De foarte mult timp la Dinamo nu s-a mai întârziat nici măcar o zi ceea ce înseamnă foarte mult în tabloul din România.

De aici încolo se poate reconstrui, clubul trebuie să recâştige în credibilitate pentru că în ultimii ani ce s-a întâmplat şi foarte mulţi jucători ne-au refuzat pentru că nu aveau încredere. 

Când din punct de vedere financiar eşti stabil şi ai o structură şi o viziune, uşor uşor şi din punct de vedere sportiv lucrurile vor reveni la normal, sunt sigur de asta”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Orange Sport. 

Dinamo va juca în următoarea etapă, acasă, cu Oţelul Galaţi. Meciul va avea loc duminică, de la ora 20:00, în direct, pe Orange Sport 1. 

Basarab Panduru, după meciul Farul - Dinamo

„Nu mi se pare un miracol să se salveze Dinamo. 14 la 10 (n.r. numărul de puncte după înjumătăţire) nu mi se pare mult deloc. Este cam mult să crezi că poţi să baţi pe oricine. Nu a fost obligată de nimeni să joace slab. Tu ai mai văzut vreun meci de-al Farului atât de slab? Vorbesc de meciurile de acasă.

În deplasare, da, s-a întâmplat, dar nu discutăm despre deplasare.

Dinamo a adus câţiva jucători cu experienţă. Velkovski, bulgarul (n.r. Milanov), Gnahoere, adică sunt ceva jucători. Abdallah arată pe zi ce trece mai bine, adică îl văd că aleargă. Am rămas surprins că Amzăr a ieşit din echipă, dar până la urmă nu prea a progresat”, a spus Basarab Panduru la Orangesport.

Afla mai multe despre: ovidiu burcădinamofarul 

viewscnt
Articole similare