Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Stop!". Dani Coman a spus cu cine şi la ce club şi-ar dori să facă performanţă: "E singurul om cu care aş vrea să lucrez!" | EXCLUSIV

"Stop!". Dani Coman a spus cu cine şi la ce club şi-ar dori să facă performanţă: "E singurul om cu care aş vrea să lucrez!" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Dani Coman (44 de ani) a vorbit despre posibilitatea să ajungă să facă parte din conducerea Rapidului, una dintre echipele sale de suflet. Fostul portar din Giuleşti a clarificat subiectul, după ce s-a scris de mai multe ori despre asta.

Coman a spus că nu se pune problema să meargă la Rapid în locul lui Daniel Niculae, actualul preşedinte din Giuleşti, ci că şi-ar dori să lucreze împreună la clubul "alb-vişiniu". "Robocop" a vorbit deschis despre subiect, dorind să pună capăt speculaţiilor.

Dani Coman, despre speculaţiile că ar merge să fie preşedintele Rapidului: "Singurul om cu care aş vrea să lucrez e Daniel Niculae"

În prezent la Hermannstadt, unde face treabă foarte bună alături de Marius Măldărăşanu, Dani Coman a mai spus, la Orange Sport, că, în tandem cu Daniel Niculae, ar putea duce Rapidul la un alt nivel, dar a precizat că "sunt băieţi capabili acolo".

"Numele meu apare la Rapid pentru că dacă mă duc la un meci, aşa e şi dacă mă duc la un meci la Piteşti, la Brăila. Haideţi să vă zic, dacă e să mă duc la Rapid vreodată, singurul om cu care aş vrea să lucrez e Daniel Niculae. Şi să punem stop că eu l-aş da afară pe Nico, eu mi-aş dori să lucrez cu el şi sunt convins că împreună putem să ducem Rapidul mai sus.

Credeţi la modul cum vrea să se contruiască Rapidul, un om poate să facă totul? Vă zic eu nu, indiferent de cine e omul. Am vrut să pun punct speculaţiei conform căruia se duce Coman în locul lui Nico. Sunt băieţi capabili acolo", a spus Dani Coman, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dani comanrapiddaniel niculaepresedintehermannstadt 

viewscnt
Articole similare