Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Marius Măldărăşanu de la FC Hermannstadt? Dani Coman: ”A avut ofertă! În fotbal este posibil orice” | EXCLUSIV

Pleacă Marius Măldărăşanu de la FC Hermannstadt? Dani Coman: ”A avut ofertă! În fotbal este posibil orice” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (48 de ani), este unul dintre cei mai în vogă antrenori din Superligă, în acest moment.

De fiecare dată când o echipă cu pretenţii de play-off rămâne fără antrenor, se aduce în discuţie posibilitatea ca Marius Măldărăşanu să fie adus.

Dani Coman, despre posibilitatea ca ”Măldă” să plece de la Hermannstadt: ”Orice e posibil în fotbal”

Chestionat pe marginea acestui subiect, preşedintele celor de la FC Hermannstadt, Dani Coman, prezent în studioul Orange Sport, s-a arătat destul de liniştit. Ba chiar mândru de faptul că antrenorul său stârneşte atât de mult interes.

Cu toate acestea, fostul portar a recunoscut că nu exclude total posibilitatea ca Marius Măldărăşanu să plece de la Hermannstadt în vară, fiind un antrenor la mare căutare, deoarece fotbalul este imprevizibil.

(n.r. - Se vorbeşte foarte mult de el. Mai rămâne şi la anul?) Se vorbeşte de el pentru că merită. De când a venit la Sibiu a crescut şi el ca antrenor, dar a şi crescut nivelul jucătorilor, al echipei. E un antrenor de mare viitor, un antrenor care se documenteaze, căruia îi place fotbalul. Îi place să joace şi nu trebuie să ne raportăm la meciul cu Petrolul, în care n-am avut ocazii.

Dar uitaţi-vă câte ocazii am avut în deplasare, cu Voluntari. Ocaziile poate n-au fost în urma unui joc bun. Dar a fost în urma unui joc tactic foarte bun. Eu cred în el şi sper să mai rămână la Sibiu, cu toate că în fotbal se poate întâmpla orice.

El a avut ofertă să plece. Chiar şi acum un an. El a zis că din punct de vedere sportiv se simte foarte bine pregătit, dar nu e atât de matur încât să preia un club mare. Mi-a plăcut gândirea lui şi mi-a demonstrat că e un tip echilibrat. 

Nu prea aş vrea să intru în detalii pentru că vine vara şi o să-mi ceară bani mai mulţi. E un antrenor care are de toate. A luat de la fiecare câte ceva. Ştie să discute cu jucătorii, pregăteşte jocurile foarte bine, citeşte adversarul foarte bine. Cu toţii mai avem de învăţat. E un antrenor care a crescut foarte mult şi are potenţial foarte mare”, a declarat Dani Coman, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dani comanmarius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare