Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman, ”ameninţat” de rapidişti înainte de meciul cu Hermannstadt: ”Au zis că ne bat, ne distrug, ne dau 7-0!” | EXCLUSIV

Dani Coman, ”ameninţat” de rapidişti înainte de meciul cu Hermannstadt: ”Au zis că ne bat, ne distrug, ne dau 7-0!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid va evolua mâine, în Giuleşti, împotriva formaţiei FC Hermannstadt.

Dani Coman a dezvăluit mesajele primite din partea giuleştenilor, înainte de Rapid - Hermannstadt

Rapid va juca pe teren propriu cu Hermannstadt. Partida este programată vineri, 16 februarie, de la ora 20:00.

Înaintea întâlnirii Rapid – FC Hermannstadt, din etapa a 26-a din SuperLiga, preşedintele sibienilor, Dani Coman, a primit foarte multe mesaje de la fanii giuleşteni înaintea meciului, care l-au ”ameninţat” că va pleca învins din Giuleşti.

  • Dani Coman, fostul mare portar, a scris istorie în tricoul Rapidului.

”E o partidă specială, sunt anumite emoţii pe care le ai când vii în Giuleşti, când iei aduce aminte de momentele petrecute acolo. Întâlnim o echipă foarte bună. Am primit 50 de mesaje de la prieteni rapidişti, ne bat, ne distrug, 5-0, 7-0. (n.r. râde).

Cu Petrolul nu am făcut un meci foarte bun, nu ne-am creat ocazii aşa multe, sunt meciuri şi meciuri. aveam nevoie de puncte, credeam că vom câştigă dar ei se apără foarte bine, s-au grupat bine, nu am avut ocazii.

Întâlnim cu cea mai bună banca de rezervă, orice intră de la Rapid poate să facă diferenţa”, a declarat Dani Coman la Orange Sport. 

Meciul tur dintre cele două echipe, pe Stadionul Municipal, a avut loc în octombrie 2023 şi s-a încheiat la egalitate 1-1.

Atunci, rapidiştii au deschis rapid scorul, în minutul 3, printr-un gol al lui Alexandru Ioniţă, iar în minutul 55 sibienii au egalat prin Valerică Găman.

Ce a declarat Bergodi înainte de meci:

„Mai sus nu putem urca în acest moment pentru că FCSB este departe. Este un meci care ne-ar da un moral bun dacă vom câştiga. Trebuie să lucrăm la multe aspecte, mai întâi la relaţiile de joc, mulţi jucători încă nu se cunosc între ei, dar s-a îmbunătăţit faza defensivă, care la început de an nu era atât de bună. Se pare că în ultimul timp am reuşit, mai ales în acest meci, cu CFR Cluj.

E important să fim echilibraţi. Rezultatele au fost pe primul loc, important e faptul că am câştigat patru meciuri la rând. La limită sau nu, e important că am câştigat punctele.

Dacă vom câştiga meciurile, chiar cu un pic de emoţii, nu contează, fotbalul e un spectacol pentru noi, pentru suporteri. Şi când au câştigat titlul, mi-au povestit persoane importante din staff-ul meu, erau fluctuaţii, momente cu emoţii”, a declarat Bergodi.

Afla mai multe despre: dani comanrapidhermannstadt 

viewscnt
Articole similare