Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la FCSB! Unul din preferaţii lui Becali s-a rupt la antrenament. Cât poate lipsi titularul liderului din Superligă

Probleme la FCSB! Unul din preferaţii lui Becali s-a rupt la antrenament. Cât poate lipsi titularul liderului din Superligă

FCSB

Comentarii

Alexandru Pantea s-a accidentat la antrenamentul celor de la FCSB şi ar putea fi indisponibil pentru restul sezonului.

Panică la FCSB! Un titular s-a accidentat la antrenament şi ar putea lipsi în play-off

Fundaşul dreapta este principala soluţie pentru FCSB atunci când vine vorba de respectarea regulii U21. Pantea a jucat în 20 de etape din actualul sezon al Superligii, fiind unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. Totuşi, FCSB ar putea fi nevoită să se descurce fără Pantea pentru restul sezonului, el suferind o accidentare serioasă la antrenament, potrivit Fanatik.

Stafful celor de la FCSB se teme că ar putea fi vorba despre o ruptură a ligamentelor încrucişate, ceea ce ar însemna final de sezon pentru apărătorul dreapta. Se aşteaptă efectuarea unui RMN pentru a stabili cu exactitate gravitatea accidentării.

Dacă echipa bucureşteană nu se va mai putea baza pe Alexandru Pantea, atunci are următoarele opţiuni pentru regula U21: Octavian Popescu şi Eduard Radaslavescu.
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Pantea, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Helmuth Duckadam recunoaşte: "A insistat cu Băluţă şi Dawa. Gigi Becali face şi lucruri bune la FCSB"

Imixtiunile lui Gigi Becali nu mai sunt un subiect tabu de multă vreme, omul de afaceri recunoscând fără ocolişuri că se implică activ în stabilirea echipei de start şi a schimbărilor. Totuşi, Gigi Becali are şi "pariuri" care i-au ieşit de-a lungul timpului.

Jucătorii pe care i-a "împins" în faţă în acest sezon, Joyskim Dawa şi Alexandru Băluţă, răsplătesc încrederea pe care Gigi Becali le-a oferit-o şi au evoluţii bune. Helmuth Duckadam a subliniat faptul că Gigi Becali are meritele sale când vine vorba despre cei doi jucători.

"Să fim de acord şi cu lucrurile bune pe care le face domnul Becali. A insistat pe Băluţă, pe Dawa, pe care toată lumea îl vedea scos din echipă. FCSB are cea mai bună apărare. Un Şut foarte bun", a declarat Helmuth Duckadam, fostul preşedinte de imagine al FCSB, în exclusivitate pentru Orange Sport.

El recunoaşte, însă, că nu se aştepta ca Alexandru Băluţă să se impună la FCSB: "Nu mă aşteptam, bravo lui. S-a integrat repede", a mai spus fostul portar.

Helmuth Duckadam a ocupat, în perioada 2010-2020, funcţia de preşedinte de imagine al FCSB. A plecat, apoi - după ce şi-a dat demisia -, de la clubul patronat de Gigi Becali.

Afla mai multe despre: alexandru panteagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare