Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Debut cu emoţii la FCSB. Ce impact a avut jucătorul care i-a luat locul în teren lui Vali Creţu | EXCLUSIV

Debut cu emoţii la FCSB. Ce impact a avut jucătorul care i-a luat locul în teren lui Vali Creţu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB continuă să conducă detaşat clasamentul Superligii României, iar partida de pe terenul celor de la U Cluj a însemnat şi debutul lui Nana Antwi (23 de an) în tricoul roş-albaştrilor. Mihai Stoica (58 de ani) a tras concluziile după prima meci al acestuia.

FCSB a remizat în deplasarea de la U Cluj, scor 0-0, în ultima partidă a etapei a 26-a din Superliga României.

Meciul a avut faze controversate de arbitraj, un penalty ratat şi puţine faze de poartă, iar partida a marcat şi debutul lui Nana Antwi.

Ghanezul de 23 de ani a avut nevoie o lună pentru a intra pe teren, după ce a aşteptat permisul de muncă. Intrat după pauză, în locul lui Vali Creţu, Nana Antwi a jucat 45 de minute, iar primele semnale de la patronul Gigi Becali sunt pozitive.

Nana Antwi a dat emoţii celor de la FCSB: ”Ne-a stat inima”

De asemenea, şi Mihai Stoica şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la fundaşul dreapta african după prima apariţie a acestuia în tricoul FCSB-ului.

Oficialul roş-albaştrilor a afirmat că Nana Antwi i-a lăsat o impresie pozitivă, chiar dacă a dat echipei ceva emoţii pe fază defensivă.

”Antwi mi s-a părut bun. Când la prima atingere de balon driblezi doi adversari... Mi s-a părut chiar foarte bine, că ne-a stat nouă inima e altceva, dar ni s-a părut bine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În momentul de faţă, Nana Antwi este cotat la 275.000 de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com.

Alex Pantea a suferit o accidentare gravă, astfel că singurul rival al lui Nana Antwi pe postul de fundaş dreapta la FCSB a rămas Vali Creţu.

Ghanezul a fost transferat de Gigi Becali în această iarnă la FCSB de la FC Urartu, din Armenia. Suma plătită de patronul roş-albaştrilor pentru serviciile fundaşului lateral a fost de 100.000 de euro.

Nana Antwi a fost cel de-al treilea transfer făcut de FCSB în perioada de mercato din iarnă, după cele ale lui Luis Phelipe şi Baba Alhassan.

În urma rezultatului înregistrat la Cluj-Napoca, FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. U Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbnana antwimihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare