Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bătaie de joc!” Mihai Stoica a luat foc, după ”U” Cluj - FCSB şi acuză CCA: ”Ne-au spus că se dă roşu şi s-a dat galben” | EXCLUSIV

”Bătaie de joc!” Mihai Stoica a luat foc, după ”U” Cluj - FCSB şi acuză CCA: ”Ne-au spus că se dă roşu şi s-a dat galben” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a contestat arbitrajul de la ”U” Cluj - FCSB şi a susţinut că Ovidiu Haţegan a închis ochii la o fază la care, în opinia oficialului vicecampioanei, se impunea cartonaş roşu.

În minutul 20 al jocului de pe Cluj Arena, Anselmo l-a lovit cu cotul în figură pe Ovidiu Popescu, în momentul unui duel aerian. Ovidiu Haţegan a considerat că infracţiunea trebuie sancţionată doar cu cartonaş galben, iar arbitrii din camera VAR nu apropat decizia ”centralului”.

Haţegan şi Istvan Kovacs, puşi la zid de Mihai Stoica: ”Au regim special”

Preşedintele CA al FCSB a dezvăluit că, în urmă cu scurt timp, CCA a prezentat o fază identică cu cea în cauză, iar sancţiunea propusă a fost eliminarea. În opinia lui Mihai Stoica, jocul şi-ar fi schimbat cursul, în cazul în care ”Şepcile” ar fi rămas în 10 în minutul 20.

”Nici n-am avut ocazii să zicem că merita mai mult, cu Târnovanu a apărat de la 11 metri şi e clar că nu meritai mai mult. Sunt nemulţumit că mă aşteptam ca Haţegan să arbiteze corect.

Elias (n.r. Charalambous) a zis foarte bine după meci, săptămâna trecută am avut vizita celor de la CCA, care ne-au arătat faza asta şi au spus că atunci când mâna se duce spre mâna jucătorului şi se foloseşte ca o armă, nu s-a zis despre intensitate... Acolo n-a sărit normal, de galben, a lovit cu capul. Din minutul 20, tu dacă joci în 10 e diferit.

Sunt nişte greşeli odioase. E bătaie de joc, de aia, e bătaie de joc. Avem seminar cu ei şi să mergem să-i minţim pe ăia că orice lovitură cu cotul în gură e roşu şi ei dau galben. 

Haţegan şi Kovacs au regim special, e clar. Kovacs face zob meci după meci şi ne delectăm cu el la Inter - Atletico. Tu selecţionezi la naţională cei mai buni jucători, dar dacă joacă prost la echipele de club nu mai ajung la naţionalşă. Dacă-şi bat joc de oameni şi nu dau doi bani pe ei când arbitrează. Colţescu a inventat o lovitură liberă şi a ieşit şi gol”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Oficialul FCSB a analizat faza la care ”U” Cluj a cerut eliminarea lui Tavi Popescu

În minutul 42, Tavi Popescu l-a lovit pe Masoero, iar ”Şepcile Roşii” au cerut eliminarea extremei de la FCSB. Mihai Stoica a comentat faza şi a concluzionat că jucătorul vicecampioanei nu trebuia eliminat.

”La Octavian nu discut, că poate îl atinge, dar poate nu de penalty. Mi se pare că Octavian Popescu duce mâna în jos la acel duel. Ok, îl loveşte cu antebraţul în piept. Mă interesează ordinea cronologică, că faza asta a lui Octavian nu mai exista, că e alt meci.

Toţi arbitrii greşesc sau ai voie să dai cu cotul în gură? Iar ei vin la noi (n.r. CCA) şi spun că e roşu. Au venit oamenii şi ne-au spus, au spus să ne respectăm adversarul, să nu folosim cotul ca o armă. Asta a fost prelegerea, exact. E Haţegan şi asta e problema. Dacă şi Haţegan face greşeli de astea”, a adăugat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicaccaarbitrajkyros vassarasorange sportfcsbu cluj 

viewscnt
Articole similare