Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a spus lucrurilor pe nume lângă MM Stoica: "Pe Octavian Popescu l-au făcut Ivan. I-ai luat ce are mai bun". Reacţia conducătorului | EXCLUSIV

Panduru a spus lucrurilor pe nume lângă MM Stoica: "Pe Octavian Popescu l-au făcut Ivan. I-ai luat ce are mai bun". Reacţia conducătorului | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Experţii Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru, au vorbit despre situaţia lui Octavian Popescu, cel care încearcă să revină în forma cu care l-a obişnuit pe Gigi Becali iniţial. Pandi a găsit puncte comune între situaţia fotbalistului de la FCSB şi cea a lui Andrei Ivan, la Universitatea Craiova.

De lângă MM Stoica, Basarab Panduru a fost tranşant: "Pe Octavian Popescu l-au făcut Ivan"

Octavian Popescu este prima variantă pentru regula U21 la FCSB, odată cu accidentarea lui Alexandru Pantea. În remiza cu U Cluj, scor 0-0, Tavi Popescu a fost introdus atacant dreapta, întrucât pe partea opusă Florinel Coman este punct fix. 

Basarab Panduru a găsit punctele comune între situaţia lui Octavian Popescu, la FCSB, şi cea a lui Andrei Ivan, căruia i s-a schimbat postul în dreapta, după transferul lui Alexandru Mitriţă, în stânga, la Universitatea Craiova. 

"Uite, Octavian Popescu! Mi se pare că l-au făcut Ivan. Pare că poate în dreapta, dar mai mult nu poate. Ce au ei doi (n.r. - Ivan şi Octavian Popescu) cel mai bun ei? Interiorul ăla, de la 18 o pot pune în plasa laterală şi Ivan, la fel. Când i-ai luat aia... 

Deja ai dreptul aici, că îţi vine să dai la scurt, ca să dai la lung acolo îţi trebuie interior, exterior. I-ai luat ce are cel mai bun, aici şi-o pune pe dreptul şi trebuie să centreze, parcă nu-i convine că centrează şi vrea să şuteze", a spus expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

  • 26 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Octavian Popescu la FCSB, în acest sezon. 

MM Stoica, despre Octavian Popescu: "Nu-i place acolo"

Cu câteva momente înainte de părerea exprimată de fostul fotbalist, MM Stoica a fost întrebat dacă în privinţa lui Octavian Popescu există o stare de frustrare, după ce n-a mai atins nivelul aşteptărilor. 

"Nu a fost chiar atât de prezent în joc (n.r. - cu U Cluj), dar vine după o perioadă în care n-a jucat, o săptămână nu s-a antrenat şi e o chestie logică să fie puţin sub nivelul va fi în meciurile următoare, cred eu. 

Nu, nu-i place (n.r. - în dreapta), dar uite că a intrat la Craiova, la 1-0, şi a intrat foarte bine, a făcut deposedare... El  nu are încredere că poate face diferenţa în orice zonă a terenului evoluează, dar asta e situaţia la momentul ăsta. 

(n.r. - despre variantele U21 din echipă) Avem Radaslavescu şi Pantea, variante viabile. Când mă gândesc la ce variante au alţii, chiar avem variante bune", a spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: basarab pandurumm stoicau cluj fcsboctavian popescu 

viewscnt
Articole similare