Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR pregăteşte un TUN financiar! Golgheterul lui Adi Mutu poate pleca pe o sumă fabuloasă: ”3.000.000 de euro, plus procente”

CFR pregăteşte un TUN financiar! Golgheterul lui Adi Mutu poate pleca pe o sumă fabuloasă: ”3.000.000 de euro, plus procente”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj i-a fixat un preţ ameţitor golgheterului din Gruia. Philip Otele, fostul atacant al UTA-ei, a impresionat în acest sezon, iar mai multe cluburi din străinătate au pus ochii pe nigerian.

Neluţu Varga speră să dea lovitura cu Otele: ”Îl va lăsa să plece dacă primeşte sumele astea”

În acest sezon, Philip Otele a fost de departe cel mai bun jucător din echipa CFR-ului. Nigerianul a izbutit să înscrie nouă goluri şi a pasat decisiv de şase ori în 30 de partide de campionat.

Bogdan Apostu, impresarul lui Otele, a dezvăluit că Neluţu Varga, patronul CFR-ului, ar fi dispus să îl cedeze pe nigerian în această vară în schimbul a cel puţin 2.500.000 de euro. 

”Suma de transfer depinde de randamentul lui până la finalul sezonului. Dar cred că suma corectă este 2,5-3 milioane de euro, plus procente. CFR îl va lăsa să plece dacă primeşte sumele astea. Băiatul a demonstrat că are valoare. A venit de nicăieri şi s-a impus la UTA, apoi la CFR. E meritul lui”. a spus Bogdan Apostu pentru GSP.

Philip Otele a semnat cu CFR Cluj în vara anului trecut din postura de jucător liber de contract, după un sezon şi jumătate în care a impresionat la UTA. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

Basarab Panduru confirmă anunţul patronului după FCU Craiova - CFR Cluj: "Nu mă mai mir dacă e vândut cu 3-4 milioane"

După ultimul meci al CFR-ului, câştigat de trupa lui Adi Mutu pe terenul lui FCU Craiova 1948, Basarab Panduru l-a scos în evidenţă pe Otele. Nigerianul a fost unul dintre cei mai activi jucători din tabăra ”feroviarilor” şi a reuşit să ofere o pasă decisivă la golul trei semnat de Muhar.

"CFR a arătat bine, Craiova prost. Nu mă mai mir dacă Otele e vândut cu 3-4 milioane, nu mi se mai par bani mulţi, e bun rău de tot. La gol, Negru nu poate să se ţină de el, deşi coneduce mingea. E incredibil ce poate face.

În repriza a doua tot CFR a condus jocul, tot cu faze făcute de Otele şi o victorie meritată. CFR a aşteptat să-i prindă sus şi să-i prindă pe contraatac. Poate se pregăteşte Nicolo să vină înaipoi la echipă", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport

 

Afla mai multe despre: cfrsuperligăotelebogdan apostu 

viewscnt
Articole similare