Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul momentului din Superligă s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson şi Beckham. Ce sfat i-a dat legendarul antrenor: ”Se referea la Ronaldo” | EXCLUSIV

Fotbalistul momentului din Superligă s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson şi Beckham. Ce sfat i-a dat legendarul antrenor: ”Se referea la Ronaldo” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dennis Politic este în mare formă la Dinamo. Atacantul ”câinilor” are marcat în trei partide consecutive în campionat, iar trupa din Ştefan cel Mare a început să spere din nou că se poate salva de la retrogradare. Crescut de Manchester United, Politic a dezvăluit care a fost unul dintre cele mai emoţionante momente din perioada în care era juniorul ”Diavolilor”

Golgheterul lui Dinamo, faţă în faţă cu Alex Ferguson şi David Beckham: ”Rămâi şocat pe moment”

Dennis Politic a petrecut 11 ani la echipe de club din Anglia, dintre care la juniorii lui Manchester United. Atacantul dinamovist a povestit că, pe vremea când legendarul Sir Alex Ferguson o pregătea pe United, experimentatul tehnician le-a ţinut un discurs motivaţional tinerilor fotbalişti, în care le-a explicat cât de importantă este partea fizică.

Politic este de părere că Alex Ferguson se referea la probabil cel mai fanatic adept al pregătirii fizice din fotbalul mondial, Cristiano Ronaldo.

”Emoţiile au fost mari. Îi vezi doar la televizor şi când apuci să dai mâna cu ei, rămâi un pic şocat pe moment, după care începi să procesezi informaţiile. Sir Alex Ferguson ne-a spus că reuşeşte  doar cine este obsedat, iar aici revenim din nou la partea fizică. Cu siguranţă se referea la Cristiano Ronaldo, pe care el l-a crescut în curtea lui”, a spus Dennis Politic pentru Orange Sport.

Mai mult, Dennis Politic şi-a reamintit şi de un scurt moment cu David Beckham, mijlocaşul care a îmbrăcat tricoul lui United între 1992 şi 2003.

”David Beckham doar ne a urat noroc înaintea unui meci, a venit în vestioar şi a dat mâna cu noi. Nu mai ştiu dacă am câştigat, dar îmi aduc aminte că am reuşit să dau gol eu în meciul acela, dar m-am accidentat la umăr şi n-am mai apucat să vorbesc cu el după”, a adăugat Politic.

În acest sezon, Politic a marcat şase goluri în 22 de meciuri. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Port Vale, Cremonese, Bolton şi Salford. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: dennnis politicmanchester unitedpoliticsir alex fergusondavid beckham 

viewscnt
Articole similare