Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jayson Papeau, despre pericolul de la Rapid după cele cinci victorii din 2024: "Nu depinde doar de noi" | EXCLUSIV

Jayson Papeau, despre pericolul de la Rapid după cele cinci victorii din 2024: "Nu depinde doar de noi" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Jayson Papeau, fotbalistul francez al celor de la Rapid, a vorbit despre următorul meci al giuleştenilor, în deplasare, cu Poli Iaşi.

Rapid este neînvinsă în Superliga, în 2024. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi are cinci victorii la rând şi vrea să-şi continue seria de rezultate pozitive, prin obţinerea unui nou succes, pe terenul celor de la Poli Iaşi.

Jayson Papeau, mijlocaşul francez al formaţiei de pe locul doi din Superliga îşi doreşte să obţină trei puncte din deplasarea de la Iaşi.

Rapid este la şapte puncte în spatele liderului din Superliga, FCSB. În ultima etapă, giuleştenii s-au impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu, împotriva celor de la FC Hermannstadt.

Jayson Papeau: "O să fie un meci foarte greu"

"E foarte bine pentru noi, am câştigat cinci meciuri la rând. E bine şi pentru club că suntem pe locul doi. (n.r. dacă vor ajunge pe primul loc la începutul lunii martie) Nu depinde doar de noi, dacă ne concentrăm meci de meci şi o ţinem tot aşa, cred că vom vedea rezultatele foarte curând.

O să fie un meci foarte greu pentru că atunci când câştigi cinci meciuri la rând, poţi simţi o relaxare pentru că totul pare uşor, dar nu e aşa.

Poli Iaşi e o echipă puternică, iar pentru noi o să fie un meci foarte greu şi trebuie să continuăm pe această linie şi să obţinem şi a şasea victorie.", a declarat Jayson Papeau, pentru Orange Sport.

Rapid o înfruntă pe Politehnica Iaşi sâmbătă, de la ora 20:00, în timp ce rivalii de la FCSB primesc vizita celor de la FC Botoşani duminică, de la aceeaşi oră.

Afla mai multe despre: rapidjayson papeaupoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare