Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae a numit jucătorii de la Dinamo care l-au impresionat: "Calitatea e pe teren"

Marius Niculae a numit jucătorii de la Dinamo care l-au impresionat: "Calitatea e pe teren"

Dinamo București

Comentarii

Marius Niculae şi-a numit jucătorii favoriţi de la Dinamo din ultimele partide ale fostei sale echipe.

Fostul atacant al dinamoviştilor este impresionat de forma bună arătată de jucătorii echipei antrenate de Zeljko Kopic, din ultimele partide. Dinamoviştii au urcat pe poziţia a 15-a din clasamentul din Superliga, după victoriile cu Farul şi Oţelul, din ultimele două etape.

În următoarea etapă, Dinamo o înfruntă pe CFR Cluj, pe terenul echipei antrenate de Adrian Mutu. Marius Niculae a vorbit despre jucătorii care au contribuit decisiv la victoriile echipei lui Zeljko Kopic.

Marius Niculae: "Sunt jucători cu calitate"

"Velkovski, Pavicic şi Gnahore. Sunt jucători cu calitate. Se vede că nu au meciuri în picioare, dar calitatea e pe teren." a declarat Marius Niculae.

Niculae a vorbit şi despre situaţia din clasament. Fostul atacant al celor de la Dinamo speră că fosta sa echipă va reuşi să se îndepărteze cât mai mult de locurile direct retrogradabile.

"Dinamo e în ascensiune, e bine, a scăpat de ultimul loc. Sper să urce şi să se salveze. Va fi foarte greu, presiunea este pe ambele echipe (n.r. Dinamo şi CFR Cluj) Şi CFR are un altfel de obiectiv, acela de a câştiga campionatul. La Dinamo e diferit, ei luptă pentru fiecare punct pus în joc." a mai spus Niculae.

Niculae a pus accent pe victoria lui Dinamo de la Ovidiu, cu Farul Constanţa şi consideră că a acel succes a reprezentat un punct de plecare pentru jucătorii lui Zeljko Kopic.

"Ală a fost un declic, au reuşit să lege a doua victorie. Este un lucru bun. Şi următorul meci trebuie să-l trateze cu maximă seriozitate, vor pleca cu un punct sau puncte de acolo." a încheiat Niculae.

Afla mai multe despre: dinamomarius niculaecfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare