Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am fost furaţi ca în codru". Clubul din Superliga care îl reclamă pe Istvan Kovacs

"Am fost furaţi ca în codru". Clubul din Superliga care îl reclamă pe Istvan Kovacs

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Istvan Kovacs a fost reclamat de un club din Superliga. Arbitrul a fost criticat după modul în care a condus partida dintre Sepsi şi Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova s-a impus pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-1. Oficialii grupării covăsnene au contestat maniera în care Istvan Kovacs a arbitrat partida de la Sf. Gheorghe. Attila Hadnagy, directorul general al clubului din Sf. Gheorghe, susţine că arbitrul din Carei a greşit mai multe faze, fapt care a dezavantajat echipa gazdă.

Hadnagy, într-un moment de ironie, a susţinut că arbitrul FIFA a fost recompensat după prestaţia sa din partida dintre Sepsi şi Universitatea Craiova. Recompensa primită de Kovacs a fost delegarea la meciul din optimile UEFA Champions League dintre Inter şi Atletico Madrid, scor 1-0.

Attila Hadnagy: "Am trimis o hârtie după meciul cu Craiova"

"Am trimis o hârtie după meciul cu Craiova, am fost furaţi ca în codru în acel meci de domnul Istvan Kovacs. Am făcut sesizare, am primit răspuns că se vor uita după faze, dar atât. Am văzut că nu a fost delegat în etapa trecută, dar cred că nu va arbitra nici etapa aceasta.

Poate pentru asta a primit un 'bonus' să arbitreze în Champions League, după meciul cu Craiova", a declarat Attila Hadnagy, conform sport.ro

Sepsi Sf. Gheorghe este pe locul 10 în clasamentul din Superliga, după 26 de etape, cu 33 de puncte. În 2024, covăsnenii au legat rezultatele negative. Patru înfrângeri la rând au suferit jucătorii antrenaţi de Bernd Storck. În următoarea etapă.

Sepsi joacă pe teren propriu împotriva celor de la Universitatea Cluj, echipă din aceeaşi zonă a clasamentului. Meciul este programat duminică, 25 februarie, de la ora 14:00, şi poate fi urmărit pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: istvan kovacssepsi sf gheorghesepsiattila hadnagy 

viewscnt
Articole similare