Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecarea şoc de la FCU Craiova. A rupt tăcerea, după ce s-a aflat vestea: "Nu cred că ar trebui să mire pe cineva. Trăim în Oltenia"

Plecarea şoc de la FCU Craiova. A rupt tăcerea, după ce s-a aflat vestea: "Nu cred că ar trebui să mire pe cineva. Trăim în Oltenia"

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a produs una dintre surprizele acester zile. S-a despărţit de omul său de încredere din club, iar primele reacţii au apărut chiar din partea fostului angajat al lui FCU Craiova, la două zile distanţă.

Dan Vasilică vorbeşte pentru prima dată după despărţirea surprinzătoare de FCU Craiova 1948

Adrian Mititelu a avut probleme cu contractele celor mai importanţi fotbalişti, iar în vară riscă să-l piardă gratis pe Yassine Bahassa, care refuză prelungirea. Însă, o plecare surprinzătoare a avut loc din staff, în aceste zile. 

Preparatorul fizic Dan Vasilică, omul de încredere al lui Adrian Mititelu din interiorul echipei, s-a despărţit de clubul la care se afla din 2019. La FCU Craiova, Vasilică a fost un personaj important, a fost promovat antrenor de patronul echipei, însă sub presiunea fanilor şi a rezultatelor a fost schimbat. 

La două zile de la despărţirea de FCU Craiova 1948, fostul angajat al clubului a fost recunoscător pentru perioada petrecută alături de echipă, însă a fost enigmatic în privinţa motivelor. 

"O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări. Ne doream anul acesta mai mult, dar e normal pentru un club cu un ADN care ştie ce înseamnă Oltenia, ştie ce înseamnă dorinţa de a câştiga. Meritam să jucăm şi în cupele europene, nu am pierdut chiar corect acel meci cu CFR Cluj. E un parcurs pe care îl cataloghez chiar bun, o experienţă foarte bună. Am lucrat alături de oameni deosebiţi. N-am avut decât de câştigat din această perioadă. 

Nu a fost un motiv anume (n.r. - pentru plecare). Practic, a fost o decizie comună. Şi eu aveam nevoie de o pauză. Presiunea e foarte mare, responsabilitatea. O resimţeam permanent. Până la urmă, e un lucru firesc. Nu cred că ar trebui să mire pe cineva din fotbal că s-a produs despărţirea. Cred că, mai curând, sunt rare situaţiile în care un antrenor sau un preparator fizic rămân atât de mult la echipe din România", a explicat Vasilică, pentru Gorjeanul.ro

Dan Vasilică, după plecarea de la FCU Craiova 1948: "Suporterii sunt foarte exigenţi"

Preparatorul fizic s-a despărţit de FCU Craiova 1948 într-un moment în care echipa este pe locul 12 în Superliga, cu 30 de puncte, cu Giovanni Costantino pe banca tehnică. 

"Trăim în Oltenia şi asta ne ocupă tot timpul. Suporterii sunt foarte exigenţi. Nu doar cu mine. Cu orice jucător, indiferent că are un parcurs foarte bun, dacă prinde un meci mai slab, presiunea este enormă. presiune pusă inclusiv pe finanţator, care bagă milioane de euro şi care şi-a sacrificat, în anumite momente, şi libertatea. Dar, ca un simplu angajat, un simplu preparator fizic, un antrenor, presiunea a fost permanentă. 

Cine nu iubeşte această presiune în fotbal, nu poate să progreseze. Eu am iubit această presiune. Mi-am dorit doar cluburi unde presiunea este foarte mare. Dacă eşti într-o zonă de confort, nu ai cum să progresezi. Presiunea celorlalţi te obligă", a mai spus Dan Vasilică, pentru sursa citată. 

 

Afla mai multe despre: dan vasilicaadrian mititeludan vasilica fcu craiova 

viewscnt
Articole similare