Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoltă la FCU Craiova! Una dintre vedetele lui Adrian Mititelu s-a săturat şi a anunţat că pleacă: ”Nu vrea să semneze”

Revoltă la FCU Craiova! Una dintre vedetele lui Adrian Mititelu s-a săturat şi a anunţat că pleacă: ”Nu vrea să semneze”

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu a dezvăluit că unul dintre cei mai importanţi din echipa sa va pleca la sfârşitul acestui sezon, chiar la finalul partidei cu CFR, pierdută de olteni.

FCU Craiova 1948 mai are şanse doar teoretice la play-off şi este mai aproape de locurile de baraj decât de play-off. Fără Bauza, alb-albaştrii au fost anihilaţi de elevii lui Adi Mutu, iar patronul oltenilor a părut resemnat în privinţa şanselor de a prinde primele şase locuri la finalul sezonului regular.

Starul lui FCU Craiova l-a dat peste cap pe Mititelu: ”Nu ne mai ajută”

Adrian Mititelu a anunţat că Yassine Bahassa va pleca, aproape sigur, în vară de la FCU Craiova. Patronul alb-albaştrilor susţine că francezul nu îşi doreşte să îşi prelungească contractul, iar gândul său nu mai este la echipa olteană.

”Bahassa nu este într-o formă bună. Probabil că este cu gândul le plecare. Nici prelungirea nu vrea să o mai semneze, nici nu ne mai ajută pe teren... Aşa se întâmplă cu unii jucători care profită de această prevedere regulamentară şi încearcă să facă ceea ce cred ei mai bine pentru interesul personal”, a spus Adrian Mititelu, după meciul cu CFR.

Bahassa a bifat 45 de minute în înfrângerea cu CFR. În acest sezon, atacantul a marcat două goluri şi a livrat trei pase decisive în 20 de meciuri. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948adrian mititeluyasine bahassa 

viewscnt
Articole similare