Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCU Craiova 1948 - CFR Cluj 1-3. Oltenii lui Mititelu mai au şanse minime să ajungă în play-off. Trupa lui Mutu pune presiune pe Rapid şi FCSB

VIDEO | FCU Craiova 1948 - CFR Cluj 1-3. Oltenii lui Mititelu mai au şanse minime să ajungă în play-off. Trupa lui Mutu pune presiune pe Rapid şi FCSB

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova 1948 a pierdut meciul cu CFR de pe teren propriu, scor 1-3, şi este aproape ieşită din lupta pentru play-off.

Graţie acestei victorii, CFR a acumulat 45 de puncte şi este pe locul trei, în timp ce FCU Craiova 1948 rămâne pe locul 12, cu 30 de puncte, la cinci lungimi distanţă de Petrolul, ocupanta locului şase.

VIDEO | FCU Craiova 1948 - CFR Cluj 1-3 (Baeten 40/ El Kaddouri 13, Bîrligea 45+3, Muhar 90+2)

Echipele de start:

  • FCU Craiova 1948: Gurău, Negru, Lekiatas, Lacroix, Mascarenhas - Achim, D. Albu - Baeten, Padula, Chiţu - Blănuţă
  • Rezerve: R. Popa, Kvakic, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Bahassa, Bauza, Ibrahim
  • CFR Cluj: Sava - Mogoş, Boben, Ajeti, Manea - Keita, Muhar, El Kaddouri - Deac, Otele, Bîrligea
  • Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Malico, M. Ilie, Aussi, R. Filip, Avounou, Fica, Serebe, P. Michael

Min 90+5. Meciul s-a terminat, scor 1-3.

Min 90+2. GOOOOOL CFR! Muhar înscrie cu un şut în vinclu din interiorul careului.

Min 75. Ocazie pentru FCU Craiova 1948! Willy Baeten şutează de la distanţă, însă balonul trege pe lângă poarta lui Sava.

Min 54. Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj! Gurău iese prost pe o centrare, mingea ajunge la Bîrligea, însă Baeten respinge mingea din faţa porţii. Clujenii cer penalty, însă jocul continuă.

Min 46. A început repriza a doua.

Min. 45+5 Finalul primei reprize. 

Min. 45+3 GOOOOOOL CFR Cluj! Ardelenii au făcut 2-1. Otele a pătruns din stânga, a trimis puternic o pasă în faţa porţii, iar Bîrligea a marcat. 

Min 40. GOOOOOOOL CRAIOVAAA! Baeten restabileşte egalitatea cu un şut superb, din afara careului.

Min 35. Ocazie mare pentru CFR! Deac pătrunde frumos în careu, dar şutează puţin pe lângă poartă.

Min 14. Ocazie mare pentru CFR! Otele nu reuşeşte să împingă mingea în poartă.

Min 13. GOOOOL CFR! El Kaddouri deschide scorul cu un şut cu poarta goală, după o fază încălcită la poarta oltenilor.

Min 4. Ocazie uriaşă pentru CFR! Radu Negru scoate excepţional mingea din faţa porţii goale, după un şut slab al lui Bîrligea.

Min 1.  A început meciul.


Ambele echipe au absenţe. FCU Craiova 1948 nu se poate baza pe Abbey, Zanfir şi Vodă, în timp ce CFR Cluj pe Tachtsidis şi Kresic, accidentaţi, şi Abeid. 

Înaintea partidei, CFR Cluj este pe locul al treilea, cu 42 de puncte, la 12 puncte în spatele liderului FCSB. FCU Craiova 1948 este pe locul 12, cu 30 de puncte. 

Giovanni Costantino, înainte de FC U Craiova 1948 - CFR Cluj

"Nu este uşor pentru că au calitate, jucători de echipă naţională. CFR este o echipă cu tradiţie, iar pentru Craiova ar fi frumos o victorie. Adrian Mutu cunoaşte jucătorii noştri, a fost aici antrenor şi are un avantaj. Nu este un avantaj mare.

Îl apreciez pe Mutu şi are respectul meu, ştiu că apreciează munca mea. A fost un jucător incredibil în Italia la Juventus, Verona. Acum este un antrenor cu calitate cu experienţe la Rapid, FC Voluntari şi Neftci. Sunt fericit că putem juca. Eu ştiu că el vorbeşte cu agenţii, directori şi a vorbit bine de munca mea la Craiova”, a spus Costantino.

Adi Mutu a luat primele decizii la CFR Cluj

"Am trecut peste meciul cu Rapid, chiar dacă a fost o înfrângere dureroasă. Am avut ghinion mare la golul pe care l-am primit. Sper că am învăţat din greşeli şi să ne întoarcem pe drumul victoriilor. 

Băieţii s-au antrenat bine săptămâna asta, sunt concentraţi. Ştiu că au nevoie de o victorie pentru a rămâne acolo sus. Vor fi nişte schimbări în primul 11, o să vedeţi sâmbătă.

Am avut o discuţie normală cu patronul. Era normală. S-a încheiat şi perioada de transferuri. Trebuia să luăm nişte decizii. Le-am luat şi nimic mai mult.

(n.r. - Panagiotis Tachtsidis) Este mai temperamental. Trăieşte foarte intens meciul. A vrut să pună presiune pe arbitri, dar l-a costat. A fost amendat şi de club! Sper că învaţă din această greşeală", a declarat tehnicianul, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: fcu craiova cfr clujadrian mutucostantino fcu craiova 

viewscnt
Articole similare