Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E aproape gata! Jucătorul cu un meci în naţioanala Portugaliei va fi prezentat în cel mai scurt timp la Dinamo. Când va putea debuta

E aproape gata! Jucătorul cu un meci în naţioanala Portugaliei va fi prezentat în cel mai scurt timp la Dinamo. Când va putea debuta

Superliga

Comentarii

Suporterii lui Dinamo continuă să primeacă veşti bune, după victoria cu Farul de la Ovidiu, care a reaprins lupta pentru evitarea retrogradării. Un fundaş central cu aproape 50 de meciuri în Ligue 1 va semna cu trupa lui Zeljko Kopic.

Dinamo îşi betonează apărarea cu un fundaş care a îmbrăcat tricoul Portugaliei

Edgar Ie a bătut palma cu Dinamo şi va ajunge în România în decursul zilei de 17 februarie, conform Radio Dinamo 1948. Sursa citată susţine că jucătorul ce şi-a făcut junioratul la Sporting şi FC Barcelona va fi prezentat, cel mai probabil, după meciul cu Oţelul de duminică. 

Născut în Guineea-Bissau, Ie este liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu Istanbul Basaksehir la finalul lunii ianuarie. În acest sezon a bifat doar două meciuri în prima ligă a Turciei. 

În noiembrie 2017, Ie a fost selecţionat de Fernando Santos pentru două partide amicale pe care Portugalia le-a disputat în compania Statelor Unite şi a Arabiei Saudite. Edgar a bifat 35 de minute în meciul contra selecţionatei din Orient, însă nu a mai participat şi în următoarele acţiuni ale lusitanilor.

În urmă cu un an, acesta a decis să evolueze pentru Guineea-Bisau, pentru care a evoluat la Cupa Africii în partida contra Nigeriei, pierdută cu 0-1. 

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Edgar Ie, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • FC Barcelona, LOSC Lille, FC Nantes, Istanbul Basaksehir şi Feyenoord sunt doar câteva dintre echipele la care a jucat Edgar Ie.

Afla mai multe despre: dinamosuperligăedgar ie 

viewscnt
Articole similare