Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a surprins pe Albion Rrahmani în România: „Când am venit aici, chiar mă aşteptam să fie uşor!” | EXCLUSIV

Ce l-a surprins pe Albion Rrahmani în România: „Când am venit aici, chiar mă aşteptam să fie uşor!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Rapid.

Albion Rrahmani a oferit impresia sa despre Superliga României

Atacantul kosovar a fost transferat în vara anului 2023 pentru 600.000 de euro, dar efortul financiar al lui Dan Şucu este răsplătit de Rrahmani. În doar 12 meciuri în tricoul Rapidului, kosovarul a înscris deja 9 goluri şi a oferit 2 pase de gol.

Într-un interviu exclusiv pentru Orange Sport, atacantul bucureştenilor a vorbit despre lupta la titlu, dar şi despre impresiile pe care i le-a lăsat campionatul României până acum. Rrahmani a recunoscut că se aştepta la o misiune mai uşoară în Superliga României, dar a realizat că toate meciurile sunt dificile.

„În primul rând aş vrea să câştig titlul şi sper să marchez 20 de goluri sau chiar mai mult de 20. Este important pentru noi fiindcă am câştigat fiecare derby, am câştigat meciurile şi asta e bine pentru noi fiindcă în play-off ne întâlnim din nou. Îi cunoaştem deja, îi analizăm foarte bine şi sper ca în play-off să ne descurcăm şi mai bine.

Când am venit aici în România mă gândeam că atunci când jucăm cu locul 10 o să fie uşor, dar nu, aici fiecare meci este greu. Chiar e greu să joci cu aceste formaţii. În play-off o să fie incendiu, vom avea meciuri foarte bune aici, aşa că sper că vom câştiga toate meciurile, dar vom vedea ce putem face în play-off.

Aici la Rapid este foarte bine. Când am venit aici am fost primit ca într-o familie, a doua mea familie, m-au primit foarte bine, iar fanii sunt incredibili. Toată lumea vede ceea ce fac suporterii la fiecare meci, care sunt neobosiţi timp de 90 de minute, iar asta ne aduce o atmosferă foarte bună.

Apoi este un grup foarte bun, toţi dau sută la sută şi sper să putem să câştigăm ceva la finalul acestui campionat”, a declarat Albion Rrahmani pentru Orange Sport.

Dan Şucu, încântat după ce seria de victorii a Rapidului continuă: ”Speranţele sunt întotdeauna de o viteză şi mai mare”

Finanţatorul celor de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu, a tras concluziile după victoria obţinută în faţa celor de la Hermannstadt în Giuleşti.

”Ne-a fost teamă de meciul ăsta, veneam după un rezultat extraordinar la Cluj. Ne-a fost teamă de o relaxare. Din fericire, nu s-a întâmplat.

(n.r. E cea mai în formă echipă Rapid?) Noi aşa spunem, pe partea cealaltă nici jucătorii, cred eu, nu se pot relaxa, că nu au motive să se relaxeze. Avem o echipă foarte puternică. Orice jucător care în teren ar simţi o relaxare ar avea în spate un alt jucător de pe bancă, ce ar dori să intre şi să arate ce poate.

(n.r. Prindeţi şi mai multă viteză acum?) Speranţele sunt întotdeauna de o viteză şi mai mare. Aş avea, totuşi, un singur lucru de spus. Am citit un articol foarte depreciativ la adresa unuia dintre jucătorii noştri, Cătălin Cîrjan. Mi-a părut foarte rău, este unul dintre jucătorii care aşteaptă şi el şansa să arate ce poate. Se antrenează foarte bine.

Orice cuvânt rău spus despre un jucător, mai ales unul foarte tânăr, este inacceptabil. Ne respectăm toţi colegii, toţi jucătorii şi sperăm din toată inima ca toţi cei care îi iubesc să îi respecte”, a declarat Dan Şucu, după meci.

Afla mai multe despre: albion rrahmanirapidromania 

viewscnt
Articole similare