Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, dezamăgit de elevii săi după înfrângerea cu UTA: „Am alte aşteptări! Doar aşa pot face performanţă”

Nicolae Dică, dezamăgit de elevii săi după înfrângerea cu UTA: „Am alte aşteptări! Doar aşa pot face performanţă”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a fost învinsă de UTA Arad, scor 0-1, în Superliga României.

Prima reacţie a lui Nicolae Dică după înfrângerea cu UTA

La finalul meciului, Nicolae Dică, tehnicianul ilfovenilor, a tras concluziile.

„Nu ne-am câştigat duelurile, nu am reuşit să fim mai oportunişti în ultimii 20 de metri, avem de lucrat, nu reuşim să luăm acţiuni 1 contra 1. Avem mult de muncă, ştim acest lucru, vom vedea ce vom face.

Da (n.r. este îngrijorat de problemele din ofensivă), în momentul când nu marchezi, trebuie să înţelegem că în careu trebuie să fii dur, să câştigi duelul, să iei faţa adversarului şi să marchezi.

Am adus multe mingi în careu, am pus presiune în a doua repriză, dar nu am reuşit să marcăm. Şi defensiv trebuie să fim atenţi. La gol nu am făcut marcajul în careu cum trebuia.

Clasamentul este strâns, dar de asta s-au apucat de fotbal, sunt jucători cu experienţă, unii au mai trecut prin momente dificile, e important să menţinem echipa în prima ligă. Trebuie să schimbăm atitudinea, să punem presiune, trebuie să înţeleagă că trebuie să joace sub presiune, doar aşa pot face performanţă.

Am aşteptări de la toţi jucătorii, când intră pe teren, îi bag pentru că am încredere în ei şi trebuie să ajute echipa”, a spus Nicolae Dică la finalul meciului.

Afla mai multe despre: nicolae dicafc voluntari,  

viewscnt
Articole similare