Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost fundaş al Barcelonei, dorit de Dinamo! Andrei Nicolescu dă lovitura pe final de mercato: „E ultimul transfer!”

Un fost fundaş al Barcelonei, dorit de Dinamo! Andrei Nicolescu dă lovitura pe final de mercato: „E ultimul transfer!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo vrea să încheie în forţa campania de transferuri din această iarnă.

Dinamo pregăteşte ultimul transfer din această perioadă de mercato

Andrei Nicolescu, preşedintele clubului dinamovist este hotărât să obţină semnătura lui Edgar Ie, fundaş central de 29 de ani, liber de contract după aventura de la Istanbul Basaksehir. Fotbalistul din Guineea-Bissau a bifat echipe importante în carieră, el trecând chiar şi pe la FC Barcelona, acolo unde a prins un meci în Cupa Spaniei.

Nicolescu are mare încredere că îl va aduce pe fundaş la Dinamo şi spera ca totul să fie rezolvat până vineri

„Nu am semnat, încă nu e oficial. Sperăm să fie vineri cu noi. O să ajungă mâine seară şi vineri sperăm să fie. Sunt genul de jucători care au nişte experienţe foarte importante, nişte dueluri cu tensiuni mari tocmai pentru a ne da plus valoarea în meciurile foarte grele.

În astfel de jocuri, jucători mai tineri ar putea să cedeze mult mai uşor. Da, este ultimul transfer”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Prosport.

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Edgar Ie, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • FC Barcelona, LOSC Lille, FC Nantes, Istanbul Basaksehir şi Feyenoord sunt doar câteva dintre echipele la care a jucat Edgar Ie

Andrei Nicolescu le răspunde celor care l-au contestat: „Fanii să vină să ajute Dinamo! Hai să fim o familie”

Preşedintele lui Dinamo a fost criticat chiar de Peluza Cătălin Hîldan pentru că nu s-a implicat mai mult în transferurile din această iarnă. Totuşi, victoria de luni seara împotriva Farului i-a oferit încredere lui Nicolescu, care acum cere mai mult sprijni din partea fanilor. Ba mai mult, preşedintele dinamovist a confirmat că a avut o întâlnire cu galeria şi că orice fel de neînţelegere a fost rezolvată.

„În urmă cu două zile, am avut o întâlnire de două ore. Toată lumea a plecat de acolo cu răspunsurile pe masă. Era o întâlnire pozitivă, nu a fost cu tentă agresivă. Acea postare a fost ştearsă între timp. 

Am avut o întâlnire foarte pozitivă cu galeria. Am fost surprins, dar nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect mai ales că postarea a fost ştearsă. Nu ştiu ce se întâmplă intern şi nu aş vrea să…

Eu mi-aş dori foarte mult ca şi suporterii lui Dinamo să nu mai fie divizaţi, să fie o armată în adevăratul sens al cuvântului, să fie o familie şi să fie alături de noi, dar nu mă pot erija să dau sfaturi şi să-i conving să se organizeze altfel.

E treaba lor şi ştiu ei ce au de făcut. Eu cred că acest rezultat dă un boost de energie pentru suporteri şi va fi momentul în care fanii lui Dinamo pot ajuta şi mai mult echipa la meciurile următoare. 

Stadionul e mic oricum, deci aşteptăm un stadion plin. “Arcul de Triumf” a fost plin la toate meciurile, aşteptăm şi de data asta. Din păcate, unii dintre cei care şi-au luat abonament au lăsat câteva locuri libere, dar cred că va fi sold out”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: andrei nicolescudinamotransfer 

viewscnt
Articole similare