Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pantea, iar acum el. FCSB pierde încă un titular înainte de meciul cu Universitatea Cluj: „A luat Rotavirus!”

Pantea, iar acum el. FCSB pierde încă un titular înainte de meciul cu Universitatea Cluj: „A luat Rotavirus!”

FCSB

Comentarii

FCSB va întâlni Universitatea Cluj, luni, de la 20:30, în Superliga României.

O nouă pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu U Cluj

După accidentarea gravă suferită de Pantea la antrenamente, FCSB are o nouă problemă! Alex Băluţă, unul dintre preferaţii patronului după meciurile recente, a luat Rotavirus, iar situaţia este una serioasă. MM Stoica a confirmat în direct la Orange Sport că sunt şanse foarte mici ca atacantul FCSB-ului să facă deplasarea la Cluj.

De asemenea, oficialul liderului din Superligă a oferit detalii şi desppre Denis Haruţ şi Vlad Chiricheş.

„Băluţă a contactat un Rotavirus de la fetiţa lui, iar şansele ca el sa facă deplasarea sunt minime. Mâine se decide, dar nu prea cred. Coman este Ok. De exemplu, Haruţ s-a îmbolnăvit de scarlatin de la fetiţa lui.  Nu cred că pot nega cât de mult îl apreciez pe Denis Haruţ, dar omul este accidentat. Mai are o lună de stat. Chiricheş va reveni în prima sau a doua etapă din play-off”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Alex Băluţă, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Verdict în cazul accidentării lui Pantea. Cât timp va lipsi fundaşul dreapta al FCSB-ului: ”E o problemă mare” | EXCLUSIV

„E posibil ca Pantea să lipsească o perioadă mai lungă de timp pentru că azi la antrenament a suferit o accidentare gravă. E posibil să fie ligamente încrucişate. (n.r. E posibil să fie out tot sezonul?) Da, bineînţeles, dar să nu ne grăbim. La primul consult clinic, aşa pare. L-am auzit la antrenament, s-a auzit un zgomot. Când se rupe un ligament, se produce un zpomot.

Este o lovitură mare pentru Pantea în primul rând. E o problemă mare. Soluţiile de under sunt Octavian Popescu, Radalsvarsvu, Pandele şi încă patru jucători de la academie care s-au antrenat cu prima echipă.

Pe Musi îl văd unul dintre cei mai buni atacanţi din România. În opinia mea, este cel mai bun jucător de la Petrolul din sezonul acesta. Este cel mai activ jucător al lor. Mai sunt jucători la Petrolul care mai respectă regula, dar joacă pentru că are valoare. După vara asta, mai are încă trei ani de regulă.

Ce faci dacă păţeşti la fel ca la Real Madrid şi se accidentează toţi cei patru fundaşi centrali? Ce faci dacă ai patru jucători de regulă şi ţi se accidentează toţi? Îţi faci o echipă proastă? 

Octavian Popescu are probleme medicale, abia a venit după o intervenţie chirurgicală, Pantea s-a accidentat grav”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alex balutafcsbuniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare