Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic l-a băgat "în priză" pe Rareş Pop după transferul la Rapid: "Te-ai uitat la meciul de ieri? E grea viaţa. A intervenit o relaxare şi nu vreau"

Mircea Rednic l-a băgat "în priză" pe Rareş Pop după transferul la Rapid: "Te-ai uitat la meciul de ieri? E grea viaţa. A intervenit o relaxare şi nu vreau"

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA, Mircea Rednic, a vorbit despre fotbaliştii care au intrat în afacerile clubului arădean cu Rapid. În urmă cu câteva zile, UTA l-a cedat pe Rareş Pop, iar "Puriul" a oferit câteva impresii.

Ce a observat Mircea Rednic în privinţa lui Rareş Pop, la câteva zile după transferul la Rapid

Rapid l-a achiziţionat pe Rareş Pop (18 ani), unul dintre cei mai buni tineri jucători din ţară, iar acesta va fi împrumutat la UTA, până în vară, când se va alătura lotului giuleştean, a anunţat clubul din Superliga.

La scurt timp după anunţul oficial, Mircea Rednic a tras câteva concluzii şi a observat câteva schimbări în privinţa atacantului lateral. 

"Parcă a intervenit o relaxare şi nu vreau. I-am şi spus <<Te-ai uitat la meciul de ieri (n.r. - Rapid - Hermannstadt 2-0)? E grea viaţa de la mijloc în sus>>. Să fie mult mai relaxat, viitorul lui e aproape aranjat, pentru că a semnat pe patru ani şi jumătate, dar asta nu înseamnă că trebuie să te mulţumeşti că ai semnat.

(n.r. - Despre Rareş Pop) I-am spus că e mare concurenţa, la fel şi lui Vulturar i-am spus că aici are posibilitatea să arate că merită în lotul Rapidului. Au şi alt buget, alte obiective, dar cred că poate să îi prindă bine şi lui Micovschi. Băi, chiar. O fi ajuns la meci? Mâna moartă (n.r. - glumeşte).  

Şi Micovschi a făcut un sezon foarte bun. Şi Cătălin (n.r. - Vulturar) îmi place, e prezent, are calitate. Şi Rareş are calitate, deja începem să ne adaptăm", a declarat Mircea Rednic

Produs al academiei celor de la UTA, Rareş Pop a jucat în 62 de meciuri pentru clubul care l-a crescut, a marcat de şapte ori şi a pasat decisiv de patru ori. 

Mircea Rednic a ieşit victorios din Voluntari - UTA 0-1, în Superliga

FC Voluntari a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii. Golul a fost marcat de Fabry, în minutul 77.

Afla mai multe despre: mircea rednicrares poprares pop rapidtransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare