Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luton – Manchester United | Victoria este esenţială pentru „diavoli”

Luton – Manchester United | Victoria este esenţială pentru „diavoli”

Pariuri sportive

Comentarii

2024 a început aproape perfect pentru Manchester United. Echipa lui Erik Ten Hag n-a pierdut niciun meci şi se apropie de locurile de Champions League. United nu îşi permite să facă un pas greşit cu Luton, dacă vrea să prindă locul patru.

Luton – Manchester United, duminică, ora 18:30, Orange Sport 2

Manchester United a început să lege victoriile în Premier League. Are trei la rând: 4-3 cu Wolves în deplasare, 3-0 acasă cu West Ham şi 2-1 pe terenul lui Aston Villa. Dacă la finalul anului părea să abiă un sezon ratat, trupa lui Ten Hag poate spera acum să prindă un loc de Champions League. Înaintea acestei etape, era la şase puncte de Tottenham echipa de locul patru. Micuţa Luton s-a dovedit o adversară incomodă pentru granzii din Premier League.

Acasă a câştigat cu Newcastle (1-0), a remizat cu Liverpool (1-1) şi a pierdut la limită cu City, Chelsea şi Arsenal. În faţa lui Luton, United are de partea ei toate armele. Diferenţa de valoare între loturi este uriaşă. Vedetele ”diavolilor” valorează cu peste 600 de milioane de lire sterline mai mult decât jucătorii lui Luton. Dacă echipa lui Ten Hag trece prin cea mai bună formă din acest sezon, cu trei victorii la rând, adversara ei vine după o înfrângere surprinzătoare. Etapa trecută, Luton a pierdut acasă (1-3) cu ultima clasată, Sheffield United. În aceste condiţii, merită încercată cota 1.80 la Betano pentru victoria lui Manchester United.

Un pont la ”Speciale”

La 19 ani, puştiul Garnacho a devenit om de bază la United. A reuşit cinci goluri în acest sezon, printre care şi o ”dublă” acum două etape, cu West Ham. Atâta timp cât cei de la Luton vor încerca să îi blocheze în primul rând pe experimentaţii Fernandes, Rashford şi Hojlund, Garnacho ar putea face diferenţa. La Betano, cota pentru un gol marcat de mijlocaşul argentinian este 2.62.

Echipe probabile:

  • Luton: Kaminski; Bell, Osho, Mengi; Ogbene, Barkley, Lokonga, Doughty; Townsend, Morris; Adebayo
  • Manchester United: Onana; Dalot, Varane, Maguire, Shaw; Mainoo, Casemiro; Garnacho, Fernandes, Rashford; Hojlund

Afla mai multe despre: manchester unitedlutonpremier league 

viewscnt
Articole similare