Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prezenţă total surprinzătoare. Unde au fost văzuţi Şucu, Niculae şi Angelescu la doar câteva ore de la victoria Rapidului cu Hermannstadt

VIDEO | Prezenţă total surprinzătoare. Unde au fost văzuţi Şucu, Niculae şi Angelescu la doar câteva ore de la victoria Rapidului cu Hermannstadt

Rapid

Comentarii

La doar câteva ore de la victoria obţinută de Rapid în meciul cu Hermannstadt, conducătorii clubului giuleştean au fost prezenţi în tribune la meciul dintre FC Voluntari şi UTA.

”Ne-a fost teamă de meciul ăsta, veneam după un rezultat extraordinar la Cluj. Ne-a fost teamă de o relaxare. Din fericire, nu s-a întâmplat.

(n.r. E cea mai în formă echipă Rapid?) Noi aşa spunem, pe partea cealaltă nici jucătorii, cred eu, nu se pot relaxa, că nu au motive să se relaxeze. Avem o echipă foarte puternică. Orice jucător care în teren ar simţi o relaxare ar avea în spate un alt jucător de pe bancă, ce ar dori să intre şi să arate ce poate" , a declarat Dan Şucu după meciul cu Hermannstadt.

Rapid - Hermannstadt 2-0

Rapid Bucureşti a învins-o, vineri seara, pe teren propriu, scor 2-0, pe Hermannstadt, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Rapid a ajuns la 48 de puncte şi este pe locul secund în campionat. Hermannstadt e pe 7, cu 34 de puncte.

  • RAPID: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Djokovic, Al. Albu (Oaidă 64), Papeau (Petrila 64) – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 75), Burmaz (Hasani 75), A. Rrahmani
  • FC HERMANNSTADT: Căbuz – Bejan, V. Găman, Ionuţ Stoica – Butean, Murgia, Biceanu (Oroian 72), Opruţ – Ianis Stoica (A. Jipa 80), D. Paraschiv (Fonseca 80), S. Balaure (G. Iancu 72)

Afla mai multe despre: rapidsucu 

viewscnt
Articole similare