Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a dezvăluit care este situaţia lui Juan Bauza, ”uitat” pe banca de rezerve la meciul cu CFR: ”A avut ghinion”

Adrian Mititelu a dezvăluit care este situaţia lui Juan Bauza, ”uitat” pe banca de rezerve la meciul cu CFR: ”A  avut ghinion”

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 a ratat una dintre ultimele şanse de a intra în play-off, după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-3. La finalul jocului, Adrian Mititelu, finanţatorul trupei din Bănie, a vorbit despre absenţa lui Juan Bauza.

Argentinianul ”Pepe” Bauza, cel mai valoros jucător din lotul lui FCU, a fost rezervă pe toată durata meciului cu CFR, lucru care i-a indignat pe fanii olteni. Mititelu a dezvăluit că Bauza nu a bifat niciun minut pe teren din cauza unei lovituri la gambă pe care ar fi primit-o la antrenamentul programat cu o zi înaintea meciului.

Cu toate acestea, Adrian Mititelu a ţinut să-i liniştească pe suporteri şi a declarat că nu este vorba de nimic grav, iar decizia lui Costantino de a nu-l titulariza pe Bauza a fost o măsură de precauţie.

Adrian Mititelu recunoaşte că echipa sa a resimţit din plin absenţa lui Bauza

”O seară tristă. De foarte mult timp nu am mai făcut un meci atât de slab. I-am simţit bine săptămâna asta la antrenamente, dar azi (n.r.- ieri) au fost de nerecunoscut. Lipsa lui Pepe Bauza s-a văzut, mai ales la meciurile de acasă.

A avut ghinion aseară, la antrenament, când a primit o lovitură în gambă. A făcut un RMN, totul este în regulă, dar am preferat să nu riscăm”, a spus Adrian Mititelu, după meciul cu CFR

Deşi nu a jucat, Juan Bauza a primit un cartonaş galben în prelungirie partidei pentru proteste, probabil intenţionat, pentru a sări peste partida din etapa viitoare cu Hermannstadt.

  • Bauza a înscris şase goluri şi a livrat cinci pase decisive în 18 partide în acest sezon. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 1.000.000 de euro, ceea ce-l face lider pe argentinian într-un clasament al celor mai valoroşi jucători de la FCU Craiova 1948.

Afla mai multe despre: superligafcu craiova 1948bauza 

viewscnt
Articole similare