Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Probabil se pregăteşte să revină Napoli”. Schimbare de antrenor la FCU Craiova, după înfrângerea cu CFR Cluj? | EXCLUSIV

”Probabil se pregăteşte să revină Napoli”. Schimbare de antrenor la FCU Craiova, după înfrângerea cu CFR Cluj? | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de către CFR Cluj, scor 1-3 (1-2), într-o partidă din etapa a 26-a a Superligii.

Golurile ardelenilor au fost marcate de către Omar El Kaddouri (min. 13), Daniel Bîrligea (min. 45+3) şi Karlo Muhar (min. 90+3), în timp ce pentru olteni a punctat William Baeten (min. 40).

Pleacă Costantino, revine Napoli?

În urma acestui rezultat, FCU Craiova a bifat a patra înfrângere din ultimele cinci etape, iar Adrian Mititelu nu are cum să privească situaţia cu ochi buni.

Omul de afaceri a sperat în adâncul sufletului său să prindă play-off-ul şi ar fi avut şanse foarte mari dacă nu ar fi pierdut duelurile cu Rapid (3-4), Farul (0-1), Oţelul (0-1) şi CFR Cluj (1-3).

Dintr-o dată, în pofida unui lot valoros, Adrian Mititelu s-a trezit cu grija retrogradării. Este la doar trei puncte de locurile de baraj, ocupate de FC Voluntari şi Poli Iaşi. Aşadar, speranţele la play-off sau la câştigarea play-out-ului ar trebui amânate.

Cu un parcurs atât de modest, viitorul antrenorului Giovanni Costantino nu pare să arate prea bine. Se cunoaşte foarte bine faptul că Adrian Mititelu este un tip orgolios, ambiţios, care nu se mulţumeşte cu mediocritatea. În plus, nu stă bine nici la capitolul răbdare.

Nu ar mira pe nimeni dacă ar impune o schimbare de antrenor în perioada imediat următoare. Mai în glumă, mai în serios, fostul internaţional Basarab Panduru a şi înaintat primul nume care e pregătit să-l înlocuiască pe italian: un alt italian - Nicolo Napoli, omul cu 9 mandate în Bănie.

Iată cum a decurs dialogul dintre Silviu Tudor Samuilă şi Basarab Panduru din studioul Orange Sport:

SIlviu Tudor Samuilă: ”De regulă, din ce am observat, vine un antrenor italian în campionatul nostru şi ordonează defensiv echipa. Că poate ofensiv nu reuşeşte prea multe lucruri e altceva, dar se pare că FCU Craiova nu poate fi ordonată defensiv de către Giovanni”.

Basarab Panduru: ”Poate fi ordonată doar de Nicolo Napoli. Probabil se pregăteşte să vină înapoi la echipă”.

Afla mai multe despre: nicolo napoli giovanni costantinoadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare