Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este adversarul din Superligă care l-a surprins pe Mihai Stoica: ”O echipă care te spulberă” | EXCLUSIV

Care este adversarul din Superligă care l-a surprins pe Mihai Stoica: ”O echipă care te spulberă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a rămas uimit de fluctuaţiile de formă pe care o echipă din Superligă le-a arătat în acest sezon.

Echipa lui Adrian Mititelu, o enigmă pentru Mihai Stoica: ”Foarte imprevizibilă”

FCU Craiova 1948 mai are şanse minime de a accede în play-off-ul Superligii, după ce a pierdut în faţa lui CFR Cluj în Bănie, scor 1-3. Trupa lui Giovanni Costantino este pe locul 12, cu 30 de puncte, la cinci lungimi distanţă de Petrolul, ocupanta locului şase, cu patru etape rămase de disputat din sezonul regular.

Înaintea jocului cu CFR, Mihai Stoica a scos în evidenţă calitatea mijlocaşilor şi atacanţilor de la FCU, însă a subliniat problemele defensive care i-au măcinat pe olteni în multe partide din acest sezon.

FCU raiova 1948 are a doua cea mai slabă defensivă din Superligă, după FC Botoşani, cu 43 de goluri primite. Atacul alb-albastru este al patrulea cel mai tăios din campionat, după FCSB, Rapid şi CFR.

”Când ai meci cu Craiova lui Mititelu, nu ştii cu cine joci, pentru că poţi să joci cu o echipă care te spulberă, cum a fost acel 4-0 cu Farul, dar uite, ia meciul cu Rapid. 3-1, 75 de minute net superiori, apoi a fost o tâmpenie...

Este o echipă foarte imprevizibilă. Dacă sunt în formă şi nu fac greşeli în compartimentul defenesiv, pot să te bată de să-ţi sune apa în cap, dar la fel pot pierde şi cu oricine”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: superligafcsbmihai stoicafcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare