Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu junior, reproş pentru Costantino?! "Să îşi aducă aminte cineva". Unde "a bătut" fiul patronului

Adrian Mititelu junior, reproş pentru Costantino?! "Să îşi aducă aminte cineva". Unde "a bătut" fiul patronului

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu junior s-a arătat nemulţumit de ce vede la nivelul porţii lui FCU Craiova şi a publicat un mesaj pe Facebook în care pare că l-a atenţionat pe Giovanni Costantino.

Prima reacţie dinspre familia Mititelu după lecţia predată de CFR Cluj! Costantino, vizat?

CFR Cluj s-a impus sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-1, în faţa formaţiei FCU Craiova, într-un meci al etapei a 26-a din Superligă. El Kaddouri, Bîrligea şi Muhar au marcat pentru ardeleni, în timp ce Baeten a înscris pentru echipa lui Adrian Mititelu. 

În timp ce Basarab Panduru a evidenţiat un fotbalist de la CFR Cluj, despre care a spus că poate fi vândut pentru "3-4 milioane" de euro, în tabăra oltenilor a fost supărare, după cum a recunoscut şi Giovanni Costantino. 

De altfel, antrenorul italian pare să fi fost vizat de părerea lui Adrian Mititelu junior, la finalul partidei. 

Fiul patronului pare că a tranşat lupta pentru postul de titular, acolo unde Ionuţ Gurău a apărat în fiecare meci din Superliga, din octombrie până în prezent.

"Sa isi aduca aminte cineva ca in lot mai este si Popa si Mogosanu", a scris Adrian Mititelu junior, imediat după înfrângerea din Oltenia. 

  • 20 de goluri în 15 meciuri a încasat Gurău în actualul sezon din Superliga. 

Graţie acestei victorii, CFR Cluj a acumulat 45 de puncte şi este pe locul trei, în timp ce FCU Craiova 1948 rămâne pe locul 12, cu 30 de puncte, la cinci lungimi distanţă de Petrolul, ocupanta locului şase.

Afla mai multe despre: adrian mititeluadrian mititelu juniorionut guraufcu craiova cfr cluj 

viewscnt
Articole similare