Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus şi-a luat adio de la titlu, după un egal nebun cu Verona. Napoli a evitat in extremis o nouă înfrângere. Rezultatele din Serie A

VIDEO | Juventus şi-a luat adio de la titlu, după un egal nebun cu Verona. Napoli a evitat in extremis o nouă înfrângere. Rezultatele din Serie A

Serie A

Comentarii

Inter este la câţiva paşi de titlul cu numărul 20 în Serie A, după ce Juventus a remizat pe teren modestei Verona, scor 2-2. Napoli nu a reuşit să se apropie de poziţiile de cupă europeană, după 2-2 cu Genoa.

Hellas Verona 2-2 Juventus

Juventus a bifat al patrulea meci fără victorie în Serie A. A făcut doar un egal în deplasarea de la Verona.  Folorunsho a marcat golul etapei în Serie A. A catapultat balonul în vinclul lui Sczesny. Vlahovic a egalat dintr-un  penalty obţinut de Kostic şi a ajuns la 13 goluri în acest sezon.

Tot Verona a început mai bine şi actul secund. A trecut din nou în avantaj, după ce Noslin a marcat printre picioarele lui Sczesny. Sărbătoarea a ţinut doar trei minute. Rabiot a stabilit scorul final cu un şut la colţul  lung. Juventus poate pierde locul secund la finalul etapei. Verona rămâne în zona retrogradabilă.

Napoli 1-1 Genoa

Napoli a ajuns la două meciuri consecutive fără victorie, după ce nu a reuşit să treacă de Genoa. Oaspeţii au deschis scorul cu o super-execuţie. Frendrup l-a învins pe Meret cu un şut de la marginea careului. Nou-venitul Ngonge a salvat un punct pentru campioana Italiei, după ce a înscris cu un şut din întoarcere.

A fost ultimul examen pentru napoletani înainte de meciul de marţi, din Champions League, cu Barcelona.

Afla mai multe despre: serie ahellas veronajuventusnapoligenoa 

viewscnt
Articole similare