Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a descris cum s-a petrecut accidentarea gravă a lui Pantea: ”I-a pocnit genunchiul. Durerea a fost înfiorătoare” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a descris cum s-a petrecut accidentarea gravă a lui Pantea: ”I-a pocnit genunchiul. Durerea a fost înfiorătoare” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre accidentarea lui Alexandru Pantea. Tânărul apărător al FCSB-ului este suspect de ruptură de ligamente şi are şanse minime să mai joace în acest sezon.

Ghinion teribil pentru Pantea. Fundaşul roş-albaştrilor ”s-a rupt” la antrenament: ”Va fi operat”

Invitat în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a dezvăluit că Pantea s-a accidentat la unul dintre antrenamentele premergătoare partidei cu Universitatea Cluj, programate la începutul săptămânii viitoare.

Conform declaraţiilor lui Mihai Stoica, Pantea va fi operat, iar clubul va face toate demersurile posibile ca jucătorul să revinp cât mai repede pe gazon.

”Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

A păţit-o la antrenamentul de ieri. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame... Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat.

Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

În vârstă de 20 de ani, Alexandru Pantea a bifat 23 de meciuri în toate competiţiile în acest sezon pentru FCSB. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 900.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: superligauniversitatea clujfcsb 

viewscnt
Articole similare