Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Drăguşin a asistat de pe bancă la înfrângerea lui Tottenham! Postecoglou l-a ţinut rezervă. Liverpool a pus stăpânire pe primul loc, după 4-1 cu Brentford

VIDEO | Drăguşin a asistat de pe bancă la înfrângerea lui Tottenham! Postecoglou l-a ţinut rezervă. Liverpool a pus stăpânire pe primul loc, după 4-1 cu Brentford

Premier League

Comentarii

Rezultatele zilei din Premier League. Liverpool şi-a consolidat primul loc în Anglia. Coromoranii au făcut spectacol pe terenul lui Brentford, în timp ce Radu Drăguşin a fost doar rezervă pentru Tottenham.

Brentford - Livrpool 1-4

Uruguayanul Nunez a deschis scorul la Brentford cu un lob perfect. Liverpool şi-a mărit avantajul după pauză. Mac Allister a marcat al doilea său gol în tricoul cormoranilor. Revenit după accidentare, Salah a făcut 3-0. Gazdele au redus din handicap prin golgheterul Toney. Ultimul cuvânt l-a avut tot echipa lui Klopp. Gakpo a stabilit scorul final: 4-1 pentru Liverpool, care rămâne lider în Premier League şi după această etapă. 

Burnley - Arsenal 0-5

Arsenal a făcut scor şi cu Burnley, după ce etapa trecută o demolase pe West Ham. ”Tunarii” s-au impus cu 5-0 şi au ajuns la 11 goluri marcate în ultimele două etape.

Odegaard a deschis scorul după doar patru minute. Saka a intrat şi el în scenă şi a marcat o dublă. Mai întâi, a transformat penalty-ul obţinut de Trossard, după care l-a învins pe Trafford cu un şut sub transversală. Belgianul Trossard şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Havertz l-a ridiculizat pe O'Shea şi a închis tabela cu cel mai frumos gol al meciului.

Tottenham - Wolves 1-2

Drăguşin a văzut de pe bancă înfrângerea echipei sale în faţa celor de la Wolves. Joao Gomes a deschis scorul pentru oaspeţi, după ce a marcat primul său gol din acest sezon.

Kulusevski a readus-o pe Tottenham în joc imediat după pauză, după ce a trimis mingea în poartă printre picioarele portarului.

Wolves a dat lovitura prin acelaşi Gomez. Brazilianul s-a aflat la capătul unui contraatac fulger condus de Pedro Neto şi a realizat dubla. Tottenham rămâne pe cinci, loc ce asigură calificarea în grupele Europa League.

Newcastle - Bournemouth

A fost spectacol total între Newcastle şi Boournemouth. După o primă repriză fără goluri, meciul a explodat în actul secund. Dubravka a alunecat în faţa lui Solanke, iar atacantul oaspeţilor a împins mingea în poartă.

Coţofenele au egalat prin Gordon, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Semenyo a bifat cea mai frumoasă reuşită a meciului şi a readus-o pe Bournemouth în prelungiri.

Norocul a fost de partea lui Newcastle în prelungiri. Matt Richie a profitat de o eroare mare a lui Cook şi a stabilit scorul final. 

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhamrezultate premier league 

viewscnt
Articole similare