Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linia roşie trasată de Dani Coman îl relaţia cu Marius Măldărăşanu! "Ce dispută? Cred în el, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim cei mai buni prieteni" | EXCLUSIV

Linia roşie trasată de Dani Coman îl relaţia cu Marius Măldărăşanu! "Ce dispută? Cred în el, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim cei mai buni prieteni" | EXCLUSIV

Hermannstadt​

Comentarii

Preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, a lămurit relaţia pe care o are cu antrenorul Marius Măldărăşanu, la clubul din Sibiu.

Cum arată relaţia Dani Coman - Marius Măldărăşanu: "N-aş putea spune că am fost cei mai buni prieteni, dar ne facem treaba"

Dan Coman a dezvăluit cum arată relaţiile pe care le are cu colaboratorii săi din fotbal, unde încearcă să nu treacă peste anumite limite. Preşedintele lui Hermannstadt a redat viziunea sa despre felul în care vrea să conducă. 

La Orange Sport, Dani Coman a oferit explicaţii pentru declaraţia din urmă cu trei luni, când a spus că nu este apropiat de Marius Măldărăşanu, în afara terenului de fotbal. 

"(n.r. - Aţi avut recent o dispută) Ce dispută? Nu! Sunt discuţii contradictorii pe care le avem. Lucrurile s-au rezolvat. Sunt constructive, îmi place când oamenii îşi spun părerea, nu spun ce vreau să aud şi asta e clar. Am zis că nu ieşim cu familiile la mese, dar ne facem treaba foarte bine acum unde suntem. N-aş putea spune că am fost cei mai buni prieteni nici când eram jucători, atât la Rapid, cât şi la Braşov, dar e un băiat în care am crezut, pe care l-am avut coleg la licenţa B şi A, am crezut şi cred în el, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim cei mai buni prieteni, nu aşa văd performanţa. Ne facem treaba, discutăm despre orice înseamnă Hermannstadt

Cred că trebuie să fie o limită între un antrenor şi un conducător. Cu distanţa mi-e mai uşor şi cred că asta e reţeta să faci performanţă. Atât timp cât eşti apropiat de cineva, că a antrenor, că e băiatul de la scouting... Atunci când este o afinitate, o relaţie de familie, e clar că nu-ţi mai faci treaba aşa bine, faci compromisuri, nu poţi să-i mai reproşezi greşelile", a mai spus Dani Coman, pentru Orange Sport. 

Dani Coman, despre antrenorul Marius Măldărăşanu: "E de mare viitor"

Cât despre felul în care Marius Măldărăşanu lucrează ca antrenor, preşedintele clubului din Sibiu a avut doar cuvinte de laudă. 

"Se vorbeşte despre el, pentru că merită. De când a venit la Sibiu a crescut şi el ca antrenor, dar a ridicat şi nivelul echipei şi al jucătorilor. E un antrenor de mare viitor, un antrenor care se documentează, îi place fotbalul, îi place să joace. Cred în el şi sper să mai rămână la Sibiu, deşi în fotbal se poate întâmpla orice. 

El a avut oferte să plece, chiar şi acum un an, acum o jumătate de an. Eu ştiu. El a zis că sportiv se simte pregătit, dar încă nu e matur să preia un club mare. Mi-a plăcut gândirea lui şi asta arată că e un băiat echilibrat. Contract mai are un an din vară", a declarat Dani Coman, la Orange Sport. 

  • 7 e locul ocupat de Hermannstadt în Superliga, cu 34 de puncte, la un punct de zona play-off-ului. 

Afla mai multe despre: dani comanmarius maldarasanudani coman hermannstadt 

viewscnt
Articole similare