Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, după FCU Craiova - CFR Cluj 1-3: „Am fost supărat la pauză pentru că diferenţa trebuia să fie mai mare”

Adrian Mutu, după FCU Craiova - CFR Cluj 1-3: „Am fost supărat la pauză pentru că diferenţa trebuia să fie mai mare”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat fără prea mari emoţii duelul cu FCU Craiova, scor 3-1.

Prima reacţie a lui Adrian Mutu după victoria cu FCU Craiova

După meci, Adi Mutu a tras concluziile şi a ţinut să le atragă atenţia elevilor săi în ceea ce priveşte fructificarea ocaziilor de poartă.

„Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor. Singurul lucru care mă nemulţumeşte e nefrucitifacrea ocaziilor avute. Am fost supărat la pauză pentru că diferenţa trebuia să fie mai mare. Am riscat să-i băgăm înapoi în joc.

Ei au avut o singură ocazie, dacă o putem numi ocazie. În fotbal am văzut multe şi eram puţin supărat pentru că am avut nevoie de prea multe ocazii să înscriem.

E bună victoria, ţinem aproape de Rapid şi de FCSB. Vrem continuitate la CFR Cluj, să avem rezultate cât mai pozitive, să fim constanţi. Pentru a realiza ceva, mai ales în play-off, trebuie să avem continuitate în rezultate. Avem valoarea necesară pentru a putea câştiga fiecare meci.

Atitudinea e foarte bună, dar trebuie să fim mai atenţi în anumite momente. O să fie un play-off pe cinste, aşa cum merită România şi liga noastră. Cele două din faţa noastră au un avantaj, dar o luăm meci de meci”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului.

 

Afla mai multe despre: adrian mutucfr clujfcu craiova 

viewscnt
Articole similare