Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă mai mir dacă e vândut cu 3-4 milioane". Panduru, fermecat de ce a făcut un fotbalist în FCU Craiova - CFR Cluj: "E bun rău de tot"

"Nu mă mai mir dacă e vândut cu 3-4 milioane". Panduru, fermecat de ce a făcut un fotbalist în FCU Craiova - CFR Cluj: "E bun rău de tot"

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a evidenţiat un fotbalist care a avut o evoluţie bună în FCU Craiova 1948 - CFR Cluj, 1-3, în Superliga.

Basarab Panduru confirmă anunţul patronului după FCU Craiova - CFR Cluj: "Nu mă mai mir dacă e vândut cu 3-4 milioane"

CFR Cluj s-a impus sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-1, în faţa formaţiei FCU Craiova, într-un meci al etapei a 26-a din Superligă. El Kaddouri, Bîrligea şi Muhar au marcat pentru ardeleni, în timp ce Baeten a înscris pentru echipa lui Adrian Mititelu. 

Totuşi, Basarab Panduru l-a remarcat pe pasatorul de la al doilea gol al lui CFR Cluj. Philip Otele s-a impus în primul 11 al lui Adrian Mutu şi a destabilizat defensiva oltenilor cu acţiunile sale. 

După ce Nelu Varga a spus că Stuttgart şi Bordeaux s-au înscris în curs pentru Otele, în schimbul căruia s-au cerut 4 milioane de euro, Basarab Panduru a ajuns să creadă informaţiile patronului de la CFR Cluj. 

"CFR a arătat bine, Craiova prost. Nu mă mai mir dacă Otele e vândut cu 3-4 milioane, nu mi se mai par bani mulţi, e bun rău de tot. La gol, Negru nu poate să se ţină de el, deşi coneduce mingea. E incredibil ce poate face.

În repriza a doua tot CFR a condus jocul, tot cu faze făcute de Otele şi o victorie meritată. CFR a aşteptat să-i prindă sus şi să-i prindă pe contraatac. Poate se pregăteşte Nicolo să vină înaipoi la echipă", a declarat Basarab Panduru la Orange Sport

Clujenii au 45 de puncte şi se află pe locul al treilea, în timp ce FCU Craiova este pe locul 12, cu 30 de puncte.

În vârstă de 24 de ani, Otele a marcat de 9 ori şi a pasat de 6 ori în 30 de meciuri la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: basarab panduruphilip otelefcu craiova cfr cluj 

viewscnt
Articole similare