Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la U Cluj! A intrat în dizgraţia lui Sabău, iar titularul pleacă în plin sezon la altă echipă, deşi este unul dintre lideri

OUT de la U Cluj! A intrat în dizgraţia lui Sabău, iar titularul pleacă în plin sezon la altă echipă, deşi este unul dintre lideri

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj este aproape să se despartă de unul dintre jucătorii semnaţi în vara anului trecut. Un fundaş cu două meciuri în naţionala României nu mai este pe placul lui Ioan Ovidiu Sabău, iar despărţirea este iminentă.

Bogdan Vătăjelu, pe picior de plecare! Fundaşul lui ”U”, aproape de o echipă din Asia

După patru ani petrecuţi la Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu a semnat cu ”U” Cluj înainte de startul sezonului actual din postura de jucător liber de contract. Fostul apărător al Spartei Praga a fost om de bază în echipa ”studenţilor” din prima parte a campionatului, însă a pierdut contactul cu primul 11 în 2024.

În ultimul meci, cel cu FCSB de pe teren propriu, Vătăjelu a fost suspendat din cauza celor patru cartonaşe galbene şi, implicit, nu a făcut parte din lot. Fundaşul a bifat minute în primele patru meciuri din acest an, însă a fost titular doar pe Oblemenco, împotriva Universităţii Craiova, fiind schimbat la pauză.

Având în vedere că şi-a pierdut postul de titular, Bogdan Vătăjelu s-a reorientat şi a bătut palma cu o echipă din Kazahstan, relatează Ştiridecluj.ro.

În acest sezon, Vătăjelu a bifat 22 de meciuri în Superligă şi a fost unul dintre liderii echipei. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 700.000 de euro. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pentru Universitatea Craiova, Sparta Praga şi Jablonec.

  • Cota de piaţă a lui Bogdan Vătăjelu este estimată de Transfermarkt la 700.000 de euro. În 2015, acesta a bifat două meciuri în tricoul naţionalei României.

 

Afla mai multe despre: ”u” clujsuperligăioan ovidiu sabăukazahstan 

viewscnt
Articole similare