Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie la meciul dintre Răzvan Lucescu şi Fatih Terim! Gol în minutul 129, 18 penalty-uri şi un final dramatic pentru PAOK

VIDEO | Nebunie la meciul dintre Răzvan Lucescu şi Fatih Terim! Gol în minutul 129, 18 penalty-uri şi un final dramatic pentru PAOK

galerie foto
Comentarii

PAOK a fost eliminată din Cupa Greciei la penaltiuri, după un gol în minutul 129.

În turul semifinalei dintre cele două echipe, gruparea antrenată de legendarul Fatih Terim s-a impus cu scorul de 1-0. PAOK a reuşit să revină şi a trimis partida de pe terenul lui Panathinaikos în prelungiri, prin reuşita lui Zivkovic din minutul 72. În prelungiri, în minutul 105, Kedziora a reuşit să înscrie pentru echipa lui Răzvan Lucescu.

În minutul 115 al partidei de pe stadionul celor de la Panathinaikos, Baba Rahman, fostul fotbalist al celor de la Chelsea, titular pentru PAOK în partida din cupă, a suferit o accidentare gravă. Fostul jucător de la Chelsea şi-a pierdut conştiinţa. Fotbalistul ghanez a fost transportat la spital.

Partida a fost prelungită cu aproximativ 10 minute, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 120+9, prin reuşita lui Limnios.

Gruparea antrenată de Fatih Terim a avut nervii mai tari la loviturile de departajare. PAOK a avut oportunitatea să închidă meciul şi să se califice în finala Cupei de trei ori, dar jucătorii lui Răzvan Lucescu nu au reuşit să înscrie penaltiurile decisive.

Panathinaikos a reuşit calificarea şi va juca finala împotriva câştigătoarei dintre Aris şi Panetolikos. Returul semifinalei dintre cele două echipe de primă divizie se joacă pe data de 6 martie.

În ultima partidă de campionat, PAOK a pierdut clar împotriva celor de la Olympiakos, scor 4-1. Echipa lui Răzvan Lucescu a căzut pe a doua poziţie a clasamentului din Grecia. Pe primul loc se află AEK Atena, la un punct în faţa grupării din Salonic.

VIDEO | Ultimul penalty al partidei, ratat de Samatta

 

 

 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokpanathinaikosgrecia 

viewscnt
Articole similare