Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, înfrângere umilitoare alături de PAOK! Olympiacos a zdrobit echipa românului chiar la Salonic

Răzvan Lucescu, înfrângere umilitoare alături de PAOK! Olympiacos a zdrobit echipa românului chiar la Salonic

Stranieri

Comentarii

Echipa greacă PAOK Salonic, condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 1-4, în faţa formaţiei Olympiacos Pireu, în etapa a 23-a din campionatul Greciei.

Răzvan Lucescu, învins clar de Olympiacos în Grecia

Olympiacos a condus cu 1-0, prin reuşita lui Fran Navarro, din minutul 29, însă gazdele au reuşit să egaleze în minutul 39, când a înscris Kiril Despodov. Din păcate pentru Răzvan Lucescu, oaspeţii fost cei care au controlat însă startul reprizei secunde şi au înscris în minutul 54, prin Daniel Podence.

În finalul meciului, Olympiacos a profitat de spaţiile din apărarea lui PAOK şi a mai trimis de două ori balonul în poartă, prin Ayoub El Kaabi, jucător intrat pe teren în minutul 76. El Kaabi a marcat în minutele 83 şi 90, ducând scorul la 4-1 pentru Olympiacos care este pe locul 4 în campionat, cu 47 de puncte.

După această înfrângere, Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în clasament. PAOK e acum pe locul secund, cu 51 de puncte, tot atâtea cate are şi Panathinaikos, echipa de pe locul 3. AEK Atena este noul lider, cu 52 de puncte.

Răzvan Lucescu a semnat un nou contract cu PAOK Salonic

Presa elenă anunţă că Răzvan Lucescu şi patronul echipei, Ivan Savvidis, au ajuns la o înţelegere pentru un nou contract.

Noua înţelegere va fi valabilă pentru încă trei ani, iar antrenorul român va încasa aproximativ 2.000.000 de euro pe an, în care vor fi incluse şi salariile celor şapte oameni din staff-ul său.

Precedentul salariu anual al lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic se ridica la 1.800.000 de euro.

  • Răzvan Lucescu a câştigat trei trofee alături de PAOK: un campionat (2018/2019) şi două Cupe ale Greciei (2017/2018, 2018/2019).

 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokolympiakos 

viewscnt
Articole similare