Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Start perfect pentru Inter Miami în noul sezon. Messi şi Suarez, assisturi în victoria cu Real Salt Lake | VIDEO

Start perfect pentru Inter Miami în noul sezon. Messi şi Suarez, assisturi în victoria cu Real Salt Lake | VIDEO
Comentarii

Două acţiuni decisive ale campionului mondial argentinian Lionel Messi au adus victoria echipei Inter Miami, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în meciul cu Real Salt Lake, miercuri, în startul noului sezon din Major League Soccer (MLS).

Messi (36 de ani), care a fost integralist în acest joc, a răspuns tuturor îngrijorărilor legate de condiţia sa fizică printr-o performanţă excelentă pentru echipa antrenată de compatriotul său Gerardo "Tata" Marino.

În faţa unei adversare care s-a arătat prudentă, Messi a avut o primă ocazie în minutul 18, în urma unei lovituri libere de la 30 m, respinsă cu capul de Justen Glad. Însă Inter Miami a reuşit să preia conducerea pe tabelă în minutul 39, după o pasă a argentinianului către atacantul finlandez Robert Taylor, care l-a învins cu un şut la firul ierbii pe portarul Zac MacMath.

Oaspeţii au fost mai incisivi după pauză, însă Messi şi colegii săi au revenit treptat la conducerea jocului, reuşind să marcheze pentru a doua oară, după o combinaţie între Messi şi Luis Suarez, fostul său coechipier de la Barcelona, care l-a servit pe Diego Gomez, iar mijlocaşul paraguayan a trimis balonul în plasă din interiorul careului.

Acelaşi trio a fost foarte aproape să înscrie din nou, însă Luis Suarez, aflat la finalizare, nu a reuşit să-l învingă pe MacMath.

Inter Miami va disputa următorul său meci duminică, în deplasare, împotriva formaţiei Los Angeles Galaxy.

Afla mai multe despre: inter miami 

viewscnt
Articole similare