Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, haz de necaz după ce a ajuns din nou la spital: ”Toate fetele frumoase au venit să mă vadă”

Mircea Rednic, haz de necaz după ce a ajuns din nou la spital: ”Toate fetele frumoase au venit să mă vadă”

UTA

Comentarii

UTA Arad se va duela cu Petrolul Ploieşti, sâmbătă de la 14:00, în direct, pe Orange Sport 1.

Mircea Rednic, savuros la conferinţa de presă: „Toate fetele din spital au venit să mă vadă”

Clubul arădean precizează că la şedinţa de pregătire de luni, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a simţit un disconfort şi o uşoară stare de ameţeală. Având în vedere antecedentele medicale din anul precendent, Mircea Rednic a fost dus la spital de staff-ul medical, acolo unde i s-a efectuat un control amănunţit.

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul, Mircea Rednic a vorbit, în stilul său caracteristic, despre cele întâmplate zilele trecute

”Am intrat în spital, deja toată lumea se agita. Toate fetele frumoase din spital şi pacientele… toate au venit să mă vadă”,a  spus Rednic. 

Ce a păţit Rednic zilele trecute

”A fost o ameţeală care a apărut aşa din senin. Nu uitaţi că noi după meci am venit cu autocarul şi nu ştiu dacă mi-a făcut bine. Ce, voi nu ameţiţi? Ce Dumnezeu? Toată lumea mai are probleme şi acum nu trebuie să facem un caz.

Dacă Doamne-Doamne face un semn, n-am ce să fac. N-avem ce să facem. Când ţi-e scris, te duci. Dar nu e cazul, aşa că nu (n.r. râde), încă n-aţi scăpat de mine”, a mai spus Rednic. 

Afla mai multe despre: mircea rednicuta aradprobleme medicale 

viewscnt
Articole similare