Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali avea dreptate! Jucător ”care se încălţa cu fesul” la FCSB, dat afară din nou

Gigi Becali avea dreptate! Jucător ”care se încălţa cu fesul” la FCSB, dat afară din nou

Fotbal

Comentarii

Pe vremea când patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), căuta doar fundaşi centrali înalţi pentru echipa sa, s-au perindat câteva nume ”curioase” pe la echipă.

Unul dintre fundaşii centrali aduşi la echipă, dar care nu a reuşit ”să facă prea mulţi purici”, este croatul Stipe Vucur (31 de ani).

Stipe Vucur, dat afară din nou!

În vara lui 2021, FCSB anunţa transferul fundaşului central croat Stipe Vucur, care pe atunci avea 29 de ani, din liga a treia germană, de la Hallescher.

Gigi Becali a fost convins să accepte mutarea când a auzit că fotbalistul măsoară peste 1.90 metri, însă şi-a păstrat gramul de scepticism în privinţa valorii sale şi se pare că avea dreptate.

De doar trei meciuri a avut nevoie patronul celor de la FCSB să se convingă de faptul că Stipe nu era ceea ce FCSB avea nevoie atunci, aşa că i-a reziliat contractul.

Vucur a greşit grav în meciul cu Shahtior Karagandy (Kazahstan), din preliminariile Conference League, iar Gigi Becali i-a aplicat ”pedeapsa capitală”.

  • Aşadar, Vucur se transfera în iulie 2021, iar în august avea bagajele făcute. A primit un bonus de 60.000 de euro pentru a accepta rezilierea contractului.

Au urmat şase luni fără angajament, apoi Vucur s-a înţeles cu lituanienii de la Zalgiris Vilnius, pentru care a evoluat până la 1 ianuarie 2024.

După 30 de partide şi 2 goluri pentru Zalgiris, în doi ani, Stipe Vucur a fost lăsat din nou să plece liber de contract.

La două luni distanţă de la ”ruptură”, fundaşul central este tot liber de contract, iar viitorul său profesional pare unul destul de incert.

  • În cariera sa, Stipe Vucur a evoluat pentru formaţii precum Seekirchen, USK Anif, FC Lustenau, FC Wacker, Erzgebirge Aue, FC K’lautern, Hajduk Split, Hallescher, FCSB şi Zalgiris.

Stipe Vucur ”se încălţa cu fesul”

Memorabilă a rămas şi întrebarea fostului jucător Cristian Daminuţă, adresată lui Mihai Stoica, cu privire la evoluţia lamentabilă a fundaşului, după un meci oficial.

Pe fundaşul de se încalţă cu fesul (n.r.- Stipe Vucur), unde l-aţi găsit? Meme, părerea mea e că, totuşi, reprezentaţi cea mai galonată echipă din ţară”, îi scria Cristian Daminuţă lui MM Stoica, după ce l-a văzut pe Stipe Vucur în tricoul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: stipe vucurgigi becalihallescherzalgiris 

viewscnt
Articole similare