Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu îşi pune semne de întrebare înainte de meciul cu Dinamo: "E complicat. Trebuie să îi luăm în serios"

Adrian Mutu îşi pune semne de întrebare înainte de meciul cu Dinamo: "E complicat. Trebuie să îi luăm în serios"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu a vorbit despre următorul meci al echipei sale, CFR Cluj. Clujenii o întâlnesc pe Dinamo într-un meci al etapei a 27-a din Superliga, pe teren propriu.

Tehnicianul ardelenilor este pregătit de partida cu echipa la care s-a lansat în fotbalul mare, ca jucător şi rămâne cu picioarele de pământ înainte de partida de vineri seara.

"Briliantul" speră că echipa sa va obţine cele trei puncte, dar nu îi ia din merite lui Dinamo, iar tehnicianul gazdelor anticipează o partidă dificilă pentru jucătorii săi.

Adrian Mutu: "Nu îmi convine că îi prind într-un moment bun"

"E un meci complicat. Dinamo a intrat în formă. E o echipă care îmi place cum joacă. E o echipă care s-a schimbat în bine. Mă bucur pentru ei. Eu cred că fotbalul românesc în general are nevoie de Dinamo, are nevoie ca această echipă să îşi revină, pentru că devine mai spectaculos şi mai greu campionatul nostru.

Bineînţeles ei au acum de luptat, sunt pe penultimul loc şi probabil au în cap salvarea de la retrogradare. Dar Dinamo arată bine în momentul ăsta. Vom avea un meci foarte greu. E o echipă care trebuie luată foarte, foarte în serios.

Noi facem deja lucru. Am început să ne uităm la ei pentru că mai sunt câteva zile. Meciul e vineri. Nu îmi convine că îi prind într-un moment bun. Mi-ar fi plăcut să-i prind în forma de dinainte, dar nu avem ce face. Vin după două victorii şi trebuie să fim foarte atenţi pentru că ne aşteaptă un meci de luptă.", a declarat Adrian Mutu, la Fanatik.

CFR Cluj se află pe locul trei în clasamentul din Superliga, înainte de partida cu Dinamo, cu 45 de puncte, la doar trei puncte în spatele celor de la Rapid. Dinamoviştii rămân în subsolul clasamentului, dar nu îşi pierd speranţa de salvare de la retrogradare în acest sezon. Echipa lui Zeljko Kopic este la doar cinci puncte în spatele celor de la Poli Iaşi, cu patru etape rămase din sezonul regulat.

Afla mai multe despre: cfr clujadrian mutudinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare