Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Interes major pentru un jucător de la FCSB! Şanse mari să plece după EURO 2024

BREAKING | Interes major pentru un jucător de la FCSB! Şanse mari să plece după EURO 2024

Fotbal

Comentarii

FCSB este lider în Superligă, iar echipele importante ale Europei şi-au îndreptat atenţia către jucătorii roş-albaştri, aşa cum era de aşteptat.

Printre cei vizaţi de un transfer sunt Florinel Coman, Darius Olaru, Adrian Şut, Siyabonga Ngezana şi Ştefan Târnovanu.

Adrian Şut ar putea pleca de la FCSB

Cu toate acestea, cele mai mari şanse de a pleca de la FCSB, în vară, poate surprinzător - Adrian Şut.

Impresarul ”de casă” al celor de la FCSB, Florin Vulturar, consideră că mijlocaşul a crescut foarte mult în ultimul timp şi tot mai multe echipe se interesează de situaţia sa.

  • De asemenea, trebuie reamintit faptul că despre Adrian Şut s-a scris că ar putea pleca şi-n această iarnă, fiind dorit de mai multe echipe, însă transferul nu s-a mai concretizat. Cel mai probabil, Gigi Becali nu a dorit să slăbească echipa în lupta pentru titlu.
  • Genk, Trabzonspor, Copenhaga, Gaziantep sunt câteva dintre echipele interesate de Adrian Şut de-a lungul timpului.

Florin Vulturar lasă de înţeles că transferul lui Adrian Şut - cât şi al celorlalţi trei internaţionali români Coman, Olaru şi Târnovanu -  depinde foarte mult de prezenţa la Campionatul European din Germania, din această vară.

În cazul lui Adrian Şut, faptul că Tudor Băluţă şi Vladimir Screciu au fost scoşi din ritm de accidentări în ultima perioadă ar putea reprezenta un mare avantaj, la ora stabilirii lotului definitiv. Mijlocaşul celor de la FCSB are şansa sa de a merge în Germania.

  • Dacă vor fi sănătoşi, Florinel Coman şi Darius Olaru nu pot lipsi din lotul pentru EURO 2024. Şanse foarte mari are şi Ştefan Târnovanu, care se află într-o formă excelentă, în acest moment.

Eu zic că Şut, în momentul de faţă, a crescut foarte mult. (n.r. - Credeţi că Şut va fi următorul produs de export?) Şut, Coman, Olaru, Ngezana ar putea pleaca din vară. Unul, doi sau chiar toţi. 

Eu zic că după Campionatul European se pot schimba foarte multe. Se poate profita foarte mult de acest turneu final”, a declarat Florin Vulturar, conform sport.ro.

 

  • 2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut, conform transfermarkt.de

Afla mai multe despre: florin vulturaradrian sutgigi becaliflorinel coman 

viewscnt
Articole similare